Inloggen Digitaal Portaal

Enthousiaste gesprekken tijdens Aan Tafel!

Verzekeringsadviseurs en ONVZ-medewerkers hebben tijdens de Aan Tafel!-sessies op 16 en 30 mei ervaringen uitgewisseld over verdienmodellen in de zorg. Het waren leerzame en ontspannen bijeenkomsten. Wilt u ook graag een keer aanschuiven? U bent van harte welkom bij de eerstvolgende Aan Tafel!-bijeenkomst op donderdagmiddag 27 juni a.s. 

Leren van elkaar

Tijdens de Aan Tafel!-sessies in mei heeft een aantal verzekeringsadviseurs met ONVZ-medewerkers gesproken over de voor- en nadelen van het werken met provisie en abonnementen. Dankzij de beperkte groep en de huiselijke sfeer ontstond een grote mate van openheid, waardoor de aanwezigen ten volle van elkaar konden leren.

Ron Jansen (Carré Financieel Advies & Consultancy): ”Ik vond het een plezierige bijeenkomst. Ik houd me aanbevolen voor een volgende keer.” Een andere deelnemer, Didi Kolsteren (Kellendonk Assurantiën & financieringen), geeft aan: “Leuk jullie ontmoet te hebben. Het was een inspirerende middag.”

Ook in juni Aan Tafel!

Vindt u het ook interessant om met andere verzekeringsadviseurs en ONVZ in gesprek te gaan onder leiding van een enthousiaste gespreksleider? U bent van harte welkom in onze speciale ONVZ Huiskamer in Houten.

De eerstvolgende sessie vindt plaats op donderdagmiddag
27 juni a.s.
De bijeenkomst heeft dan als thema ‘Verdiensten in de zorgmarkt en de verkoopsupport van ONVZ’. We starten om 15.00 uur en rond 17.00 uur sluiten we af met een hapje en een drankje.

Ook in het najaar organiseren we uiteraard een aantal
Aan Tafel!-sessies. Houdt u onze nieuwsbrief in de gaten voor de exacte data.

Direct aanmelden?

U kunt zich rechtstreeks aanmelden voor Aan Tafel! bij uw eigen relatiemanager door een mail te sturen naar vo@onvz.nl of te bellen via 030 – 639 64 10. Wij maken een selectie op volgorde van aanmelding. Daarbij houden we natuurlijk rekening met uw voorkeur voor een bepaalde datum en uw wensen ten aanzien van het onderwerp. Na uw inschrijving hoort u zo snel mogelijk van ons. Graag tot ziens!

Artikelen ONVZ Nieuws Juni 2013

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding