Inloggen Digitaal Portaal

Ontmoetingen tijdens VKG On Stage

Tijdens de VKG On Stage-dagen van afgelopen april was ONVZ uiteraard aanwezig. Ook dit jaar hebben we weer vele bekende en onbekende verzekeringsadviseurs ontmoet. “Wij komen graag op dit soort evenementen”, zegt Marijn Verhoeven, relatiemanager bij ONVZ. “In persoonlijke gesprekken met adviseurs horen we wat er speelt en hoe we daarbij kunnen ondersteunen.”

Uit het hele land

VKG On Stage is een jaarlijks terugkerend netwerkevenement voor verzekeringsadviseurs, verzekeringsmaatschappijen en andere bedrijven. Dit jaar werd On Stage gehouden in Eindhoven, Rijswijk en Zwolle. Marijn Verhoeven: “Hierdoor ontmoetten we verzekeringsadviseurs uit het hele land. Het was prettig hun visie te horen op de actuele ontwikkelingen in de markt.”

Gezondheid en vitaliteit

Bij de stand van ONVZ konden de aanwezigen een film over ons bedrijf bekijken en de zogenaamde LijfStijl test doen. Aan de hand van een aantal vragen over voeding, bewegen en ontspannen kregen ze een rapportcijfer voor hun leefstijl en gezondheid. Op die manier konden de adviseurs kennis maken met een van de aansprekende manieren waarop ONVZ aandacht besteedt aan vitaliteit en gezondheid. In een volgende nieuwsbrief kunt u meer lezen over deze LijfStijl test, die u straks ook zelf kunt inzetten richting uw relaties.

VKG On Stage

VKG On Stage is een initiatief van VKG, de Van Kampen Groep, een financieel dienstverlener en full serviceprovider voor verzekeringsadviseurs. Het thema van 2013 was ‘Wat is uw DNA?’. Aan bod kwamen vragen als: Waarom kiest een klant specifiek voor uw kantoor? en Wat onderscheidt u van uw collega-adviseurs?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de VKG On Stage-dagen? Bekijk dan de compilatiefilm van de VKG-dagen 2013.

Artikelen ONVZ Nieuws Juni 2013

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding