Inloggen Digitaal Portaal

ONVZ BeterWerkenCoach: GriepPrikActie bij werkgevers

Werkgevers zijn gebaat bij gezond personeel en de BeterWerkenCoach van ONVZ kan hen hierbij ondersteunen. Bijvoorbeeld met de GriepPrikActie, die binnenkort weer van start gaat. Zo helpt u uw zakelijke relaties op een heel praktische manier bij het voorkomen en verlagen van hun ziekteverzuim. Via ONVZ kunt u hun ook nog eens een aantrekkelijk tarief bieden.

Ook preventie- en vitaliteitsprogramma’s

Voor werkgevers is het belangrijk dat medewerkers gezond zijn, dat ze zich vitaal voelen en goed in staat zijn hun werk te doen. Als zorgverzekeraar zijn we ons daar terdege van bewust, daarom bieden we onze zakelijke relaties de service en diensten van de BeterWerkenCoach aan.

De BeterWerkenCoach helpt bedrijven bij het verbeteren van de gezondheid van hun medewerkers en bij het voorkomen en aanpakken van ziekteverzuim. Daarnaast ondersteunt de BeterWerkenCoach bij het opzetten van preventie- en vitaliteitsprogramma’s.

Griepprik op de werkplek

Veel werkgevers overwegen elk najaar of ze de griepprik voor hun medewerkers willen faciliteren. De komende GriepPrikActie van de BeterWerkenCoach maakt het deze bedrijven gemakkelijk door de organisatie van zo’n actie op de werkplek.

De GriepPrikActie heeft verschillende voordelen voor werkgevers. Zo behoeven medewerkers geen afspraak te maken met hun huisarts, maar halen ze de griepprik gewoon in hun eigen bedrijf. Ook bestaat de kans dat medewerkers die normaal geen griepprik halen, nu wel meedoen. Hierdoor kan het ziekteverzuim tijdens de winter lager zijn dan gebruikelijk.

Gunstige tarieven

Wat extra prettig is: de tarieven voor de griepprik vanuit de BeterWerkenCoach zijn zeer concurrerend met die van arbozorgverleners. Maakt een werkgever gebruik van de BeterWerkenCoach, dan worden de griepprikkosten van de ONVZ-verzekerden bovendien achteraf vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. Zo snijdt het mes voor de werkgever aan twee kanten: een lager tarief per griepprik én een vergoeding vanuit ONVZ voor de medewerkers die bij ons zijn verzekerd.

Interesse bij uw zakelijke relaties?

Heeft u zakelijke relaties met een collectief zorgcontract bij ONVZ die mogelijk zijn geïnteresseerd in de GriepPrikActie van de BeterWerkenCoach? Gebruikt u de komende weken dan om deze werkgevers te inventariseren. Het in gang zetten van de GriepPrikActie in het najaar is dan heel gemakkelijk en snel te regelen.

Toegevoegde waarde BeterWerkenCoach

De GriepPrikActie op de werkplek is een van de voordelen die de BeterWerkenCoach van ONVZ biedt. Daarmee kunt u de toegevoegde waarde van de BeterWerkenCoach aan uw zakelijke klanten laten zien en de waarde van uw advies voor de zorgverzekeringen van ONVZ weer bewijzen.

In de komende nieuwsbrieven zullen we ook andere manieren toelichten waarop de BeterWerkenCoach uw zakelijke klanten kan ondersteunen.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de BeterWerkenCoach of de GriepPrikActie? U kunt met uw vragen rechtstreeks contact opnemen met uw eigen relatiemanager, een mailtje sturen naar vo@onvz.nl of bellen naar 030 – 639 64 10.

Artikelen ONVZ Nieuws Juni 2013

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding