Inloggen Digitaal Portaal

Inschrijving voor Het Vitaalste Bedrijf

In samenwerking met MKB-Nederland gaat ONVZ weer op zoek naar het Vitaalste Bedrijf van Nederland. Voor deelnemende bedrijven is dat een uitgelezen kans om zich te profileren als verantwoordelijk en betrokken werkgever.

Waarschijnlijk heeft u als verzekeringsadviseur MKB-bedrijven in de portefeuille die serieus werk maken van hun vitaliteitsbeleid. Misschien is het voor die relaties het overwegen waard om zich in te schrijven voor de verkiezing van Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. Deelnemende bedrijven krijgen bovendien verbetertips voor hun vitaliteitsprogramma’s.

Regionale voorrondes

De verkiezing van Het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt georganiseerd via vier regionale voorrondes. De inschrijving is opengesteld voor bedrijven in heel Nederland via www.vitaalstebedrijf.nl.

Bedrijven die meedoen worden beoordeeld op hun visie ten aanzien van vitaliteit en gezondheid. Belangrijke punten zijn bedrijfscultuur, leiderschap en betrokkenheid van medewerkers.

Deskundige jury

Aan het eind van het jaar nemen de twaalf provinciale winnaars het tegen elkaar op in de strijd om de titel. De deskundige jury van Het Vitaalste Bedrijf van Nederland bestaat uit Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband, professor klinische neuropsychologie Erik Scherder, Leendert-Jan Visser (directeur MKB-Nederland) en Jean-Paul van Haarlem (bestuursvoorzitter ONVZ Zorgverzekeraar).

Vorig jaar ging de titel naar Klok Onderhoud- en Afbouwgroep uit Assen.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over de verkiezing van Het Vitaalste Bedrijf van Nederland? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ONVZ ook bereiken via de chat in Digitaal Portaal of via het e-mailadres vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws Juni 2016

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding