Inloggen Digitaal Portaal

Een collectieve offerte aanmaken via het Digitaal Portaal

Via het Digitaal Portaal van ONVZ krijgt u inzicht in uw portefeuille en zijn de polisgegevens van uw klanten direct te raadplegen. Eén van de meest gebruikte functionaliteiten blijkt het online aanmaken van een collectieve offerte. U ontvangt de offerte direct digitaal.

Zelf een offerte maken

Het aanmaken van een collectieve offerte verloopt snel en gemakkelijk via de menutab ‘Offerte Collectiviteit’ op Digitaal Portaal. U vult de collectiviteitsgegevens in en ontvangt meteen een offerte in uw mailbox, met daarbij een aanbiedingsbrief voor de collectiviteit, een premietabel op maat en een aanvraagformulier voor de inrichting van het nieuwe contract.

Heeft uw nieuwe collectieve contract een zodanige omvang dat u hiervoor speciale wensen heeft? Of wil uw klant graag een uitgebreidere offerte ontvangen? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. Wij helpen u graag met een offerte op maat.

Uw voordelen

Het Digitaal Portaal van ONVZ biedt nog vele andere voordelen. U kunt bijvoorbeeld de borderel en rekening courant bekijken, de status van nieuwe aanvragen online volgen en de maatwerkafspraken van uw collectiviteiten inzien. Met het portaal vergemakkelijken we uw bedrijfsvoering, zodat u uw klanten steeds beter van dienst kunt zijn.

Voordelen voor werkgevers

Werkgevers kunnen gebruik maken van de digitale omgeving MijnONVZ. Hiermee kunnen zij de borderel en de rekening courant bekijken en een aanvraagformulier of premietabel aanmaken voor hun eigen collectiviteit. Dit is mogelijk in het Nederlands en het Engels. Zoals u van ONVZ mag verwachten, is het proces zo ingericht dat we direct rekening houden met het collectieve contract van de werkgever in kwestie.

Mogelijkheden bekijken?

Het Digitaal Portaal biedt veel mogelijkheden om uw werkzaamheden te vereenvoudigen. Heeft u nog geen account? Dan is het mogelijk om direct een account aan te vragen via de link op onze website. Met vragen over het Digitaal Portaal of MijnONVZ kunt u contact met ons opnemen via vo@onvz.nl of 030 – 639 64 10.

Artikelen ONVZ Nieuws Mei 2013

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding