Inloggen Digitaal Portaal

Heeft u nog geen Individueel Collectief?

Tijdens de najaarscampagne en in de afgelopen maanden heeft ONVZ weer veel nieuwe Individuele Collectieve contracten afgesloten voor diverse assurantiekantoren. Uit onze analyse blijkt dat de instroom en het behoud van klanten bij deze verzekeringsadviseurs duidelijk hoger ligt dan bij kantoren die deze collectiviteit niet voeren. Vanwege dit succes willen wij u graag opnieuw wijzen op de mogelijkheid om voor uw relaties te kiezen voor een Individueel Collectief contract.

Voordelig voor u én uw klant

Bij een Individueel Collectief zijn de kortingspercentages 3% op de basisverzekering en 7% op de aanvullende ziektekostenverzekeringen. De provisiepercentages zijn gelijk aan onze collectieve provisiepercentages. Deze zijn 2% voor de basisverzekering en 5% voor de aanvullende verzekering.

Werkt u op abonnements- of feebasis?

U kunt ook kiezen voor een nettotarief bij het Individueel Collectief. Hierbij ontvangt uw relatie een korting van 5% op de basisverzekering en 12% op de aanvullende ziektekostenverzekering.

Klanten behouden

Met een Individueel Collectief kunt u meer nieuwe klanten aantrekken en bestaande verzekerden makkelijker behouden. Door het bieden van premievoordeel aan uw gehele individuele portefeuille zal het aantal royementen afnemen, zo is onze ervaring.

Individueel Collectief aanvragen

Veel verzekeringsadviseurs maken dus al gebruik van de mogelijkheid om hun klanten extra korting te bieden. Wilt u ook een Individueel Collectief aanvragen? Neemt u dan contact met ons op via 030 – 639 64 10 of mail naar vo@onvz.nl. Wij zorgen dan voor het inregelen van de juiste tarieven voor de jaarlijkse aanpassingen.

Artikelen ONVZ Nieuws Mei 2013

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding