Inloggen Digitaal Portaal

Klantenbinding met het Individueel Zorgcollectief

Nu veel mensen zich oriënteren op hun zorgverzekering voor 2015, is dit het ideale moment om uw klanten te wijzen op het Individueel Zorgcollectief. Hiermee kunt u uw klanten meer korting bieden en zo voorkomen dat ze overstappen van uw individuele portefeuille van ONVZ naar een andere zorgverzekeraar.

Bij ONVZ kunt u voor individueel verzekerden het Individueel Zorgcollectief aanvragen. Daarmee profiteren zij van een collectieve korting van 3% op de basisverzekering, 7% op de aanvullende zorgverzekering en 7% op de aanvullende tandartsverzekering.
Als uw kantoor met provisieloze polissen werkt, kunt u het Individueel Zorgcollectief aanvragen in de netto-variant. De collectieve korting bedraagt dan 5% voor de basisverzekering en 12% voor de aanvullende zorgverzekeringen.

Vergelijkingssites

In de lopende campagne zien we dat veel vergelijkingssites bij individuele zorgverzekeringen met hoge kortingen schermen. Als verzekeringsadviseur kan dit voor u een extra reden zijn om te kiezen voor het Individueel Zorgcollectief. Daarmee verhoogt u de korting op de basisverzekering van 2% naar 3% en op de aanvullende verzekering van 3% naar 7%. De provisie voor het Individueel Zorgcollectief bedraagt 2% op de basisverzekering en 5% op de aanvullende verzekeringen. Hiermee heeft u overtuigende argumenten in handen om klanten blijvend aan uw kantoor en ONVZ te binden.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over de omzetting van individuele polissen naar een Individueel Zorgcollectief? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ONVZ ook bereiken via 030 639 64 10 of een e-mail sturen naar vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws November 2014

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding