Inloggen Digitaal Portaal

Het Loyaal Collectief, juist nu belangrijk

In de vorige nieuwsbrief hebben we u al gewezen op het Loyaal Collectief. Hiermee kunt u verzekerden die een ONVZ-collectiviteit verlaten onze collectieve voordelen blijven bieden. Op dit moment verliezen veel medewerkers hun baan door de economische crisis. Daarom willen we u nogmaals wijzen op het Loyaal Collectief, met de voordelen voor uw klant en voor u.

Speciaal voor ex-werknemers

Veel werknemers zijn via een collectiviteit van hun werkgever verzekerd bij ONVZ, waardoor ze profiteren van aantrekkelijke kortingen op hun premie. Maar wat gebeurt er met deze verzekering als de werknemer uit dienst treedt, vrijwillig of onvrijwillig?
Dan is het Loyaal Collectief van ONVZ dé oplossing. Daarmee houdt de werknemer zijn verzekering bij ONVZ én zijn aantrekkelijke korting. In de meeste gevallen is deze even hoog als bij zijn of haar vroegere werkgever.

Behoud van uw portefeuille

Met het Loyaal Collectief laat u uw klanten zien dat u met hen meedenkt en goede oplossingen aanbiedt. Dat is zeker in deze tijd van crisis belangrijk. U kunt uw klanten geruststellen, en hen bovendien behouden voor uw portefeuille. Het is immers vaak gemakkelijker om een bestaande klant te behouden dan een nieuwe te werven.

Direct regelen?

Wilt u een goed alternatief bieden aan uw klanten die een ONVZ-collectief verlaten? Neem dan contact op met uw relatiemanager. Die kan u meer uitleg geven en begeleidt u bij het afsluiten van een Loyaal Collectief voor uw kantoor.
U kunt uw relatiemanager bereiken op zijn persoonlijke telefoonnummer of via 030 639 64 10, het algemene nummer van onze afdeling Verkoopondersteuning. U kunt ook een e-mail sturen naar vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws Oktober 2013

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding