Inloggen Digitaal Portaal

Vernieuwd MijnONVZ biedt meer overzicht

MijnONVZ, de digitale omgeving voor ONVZ-verzekerden, is begin oktober geheel vernieuwd. Verzekerden hebben nu meer overzicht en de digitale omgeving is veel gebruiksvriendelijker geworden. Vanzelfsprekend zijn alle functionaliteiten behouden gebleven.

Gemakkelijker

Kwaliteitsverbetering staat bij ONVZ hoog in het vaandel, daarom is MijnONVZ onlangs geheel vernieuwd. De verzekerden van ONVZ kunnen alle informatie over hun zorgverzekering nu nog gemakkelijker vinden. Dat is ook voor uw klanten handig om te weten.
Bij het inloggen op MijnONVZ komt de verzekerde op de startpagina van zijn eigen digitale omgeving. Daar ziet de verzekerde direct de laatste declaraties van alle gezinsleden. Vanaf de startpagina is het gemakkelijk doorklikken naar pagina’s met details over de declaraties, de stand van het eigen risico, de verzekeringen per gezinslid en de klantgegevens. Het is nu mogelijk om de declaraties te sorteren per verzekerde of behandeljaar. Ook het online declareren is gemakkelijker geworden.

Klaar voor de toekomst

De digitale omgeving MijnONVZ bestaat alweer vijf jaar. In de loop van de tijd zijn veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd. “De oude opzet voldeed niet meer”, vertelt Arnoud Witsel, webmanager en internetmarketeer bij ONVZ, “dus hebben we alle onderdelen op een rijtje gezet en opnieuw gerangschikt. De nieuwe indeling en het nieuwe design maken MijnONVZ veel overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Hiermee laten wij onze verzekerden zien dat ONVZ continu vernieuwt! Met deze versie van MijnONVZ hebben we een goed startpunt voor nieuwe ontwikkelingen naar de toekomst.”

Meer weten?

Wilt u meer weten over de vernieuwde versie van MijnONVZ? Dan kunt u contact opnemen met uw relatiemanager of een mail sturen naar vo@onvz.nl .

Artikelen ONVZ Nieuws Oktober 2013

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding