ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze.

 

Bij ONVZ komt u op de eerste plaats en niet de declaraties of de procedures. We laten de belangrijkste keuzes over uw gezondheid dan ook aan u over. Zo krijgt u bij ONVZ de optimale vrijheid om zelf te kiezen naar welke arts en naar welk ziekenhuis u gaat. U bent er niet voor ons, wij zijn er voor u. En we kennen onze plaats. U vindt ons aan uw zijde als u ons nodig heeft.

Meest tevreden verzekerden
Goed nieuws. Verzekerden van ONVZ zijn het meest tevreden over hun zorgverzekeraar. Zij beoordelen ons met een 8 (GFK, 2016)

De ONVZ ZorgConsulent; uw gids in zorgland

Bij ONVZ bent u helemaal vrij om uw dokter en ziekenhuis te kiezen. Zo’n keuze is echter niet altijd eenvoudig. Daarom is het soms goed om even te overleggen met iemand die het zorglandschap tot in detail kent. De ZorgConsulent bemiddelt wanneer u op een wachtlijst staat. En bent u een mantelzorger? Ook dan staat de ZorgConsulent voor u klaar. Bijvoorbeeld met praktische tips om overbelasting te voorkomen. Of om een vervangende mantelzorger te regelen wanneer u er even tussenuit wilt.

Ook als u moet worden opgenomen in het ziekenhuis voor een behandeling of operatie. Dan zijn rust en privacy een groot goed. Het ONVZ Zorgplan biedt u extra comfort en een persoonlijke service, tegen een aantrekkelijke premie. Zodat u nog maar één ding aan uw hoofd heeft: zo snel mogelijk beter worden.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Za 09.00 - 13.00 uur

Meer informatie
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding