Speciale afspraken voor VNV

Executive Health Check (EHC)

Verkeersvliegers en gezinsleden die via de VNV verzekerd zijn bij ONVZ, kunnen een Executive Health Check incl. IMT Meting laten doen bij Lifequard in Baarn. Deze check duurt 2.5 uur. Wat deze EHC exact inhoudt kunt u hier lezen. lees meer

De speciale afspraak is als volgt:

Verkeersvlieger:
Eens per drie jaar wordt de EHC door ONVZ volledig vergoed. Indien de verkeersvlieger meerdere checks binnen deze periode wil doen, komt deze voor rekening van de verkeersvlieger.

Gezinsleden:
Gezinsleden krijgen een korting. De eventuele vergoeding voor gezinsleden is volgens de dekking van Preventief medisch onderzoek van de afgesloten aanvullende verzekering in 2015:

  • Vrije Keuze Startfit:   geen vergoeding
  • Vrije keuze Extrafit:   geen vergoeding
  • Vrije keuze Benfit:     geen vergoeding
  • Vrije Keuze Optifit:    vergoeding van 50% tot een maximum van € 250,00
  • Vrije Keuze Topfit:     vergoeding van 100% tot een maximumbedrag van € 500,00
  • Vrije Keuze Superfit:  vergoeding van 100% tot een maximumbedrag van € 750,00

De gezinsleden kunnen ieder jaar een check doen volgens de polisvoorwaarden.

Bekijk het aanbod Exec Health van ONVZ.

Tarieven 2016:

Soort Health Check Standaard Kosten Korting VNV leden of partners Kosten voor de Health Check VNV
Executive Health Check incl. IMT 1520 395 1125
Executive Health Check Basis 50+* 1030 100 930
Executive Health Check Basis** 1005 95 910
Cardio-Sportpakket 670 65 605
Vitaliteitscheck 410 40 370

Aanmelden voor een EHC kan telefonisch via: 030 -240 06 38 of per mail naar executivehealth@lifeguard.nl onder vermelding van 'Actie VNV' met naam, adres (privé), woonplaats, geboortedatum, BSN en telefoonnummer.

Buitenland (onvoorziene behandelingen)

Als aanvulling op de voorwaarden van de basisverzekering geldt vanaf de aanvullende verzekering Benfit geldt het volgende voor onvoorziene behandelingen.

Indien er sprake is van een acute ziekte of ongeval tijdens verblijf in het buitenland vergoedt de verzekeraar de kosten van onvoorziene behandelingen:

  • die op grond van de ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering (of elders lopende zorgverzekering) voor eigen rekening blijven, uitsluitend als gevolg van overschrijving van het bedrag dat dezelfde behandeling zou zijn vergoed als deze in Nederland zou hebben plaatsgevonden. De uitkering is in een voorkomend geval beperkt tot maximaal het in het betreffende land geldende/van toepassing zijnde wettelijke of marktconforme bedrag: vergoeding uit hoofde van de Basisverzekering (of een elders lopende zorgverzekering) maakt hier onderdeel van uit;
  • die op grond van deze aanvullende verzekering worden vergoed tot maximaal de in het betreffende land geldende/van toepassing zijnde wettelijke of marktconforme bedragen.

Hiermee conformeert de vergoeding voor onvoorziene behandelingen in het buitenland zich aan de voorwaarden van ONVZ Vrije Keuze Topfit. (Zie vergoedingsoverzicht bij onze verzekeringen)

ONVZ Zorggarantie

Bemiddeling naar zorgverleners voor alle verkeersvliegers verzekerd via het VNV collectief  en hun meeverzekerde gezinsleden. Binnen 5 werkdagen de diagnose of start van de behandeling (bij de meeste aandoeningen). Uitvoering is via de Zorgconsulent.

VNV logo

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Meer informatie
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding