Wereldfit: zonder zorgen de wereld over

De dekking die de basisverzekering in het buitenland biedt, is voor u als verkeersvlieger meestal niet voldoende. Daarom heeft ONVZ een nieuwe verzekering ontwikkeld: Wereldfit. Een aanvullende verzekering voor alle medische kosten in het buitenland. VNV heeft besloten deze verzekering standaard in uw pakket op te nemen.

Spoedeisende medische kosten
Wereldfit vergoedt alle spoedeisende medische kosten in het buitenland. De basisverzekering vergoedt zorgkosten in het buitenland tot het bedrag dat die behandeling in Nederland kost. In bijvoorbeeld de Verenigde Staten en Zwitserland kan een behandeling tot vijf keer duurder zijn dan in Nederland. Dat verschil moet u zelf bijbetalen. Veel mensen sluiten daarom een reisverzekering af, maar ook die kennen vaak allerlei beperkingen. Zo worden medische kosten vaak niet vergoed als die zijn gemaakt tijdens reizen die voor werk worden gemaakt.

Meer dan een reisverzekering
Wereldfit neemt dit risico op bijbetalen weg. Waar ter wereld u ook bent. Ook biedt Wereldfit sociale repatriëring (terugkeer van uw reis), maar ook geplande zorg in België en Duitsland.
VNV heeft Wereldfit standaard onderdeel gemaakt van uw dekking. U kunt Wereldfit dan ook niet weglaten.

Had u alleen basisverzekering?
Hadden u en uw eventuele gezinsleden alleen een basisverzekering en geen aanvullende verzekering? Dan ontvangt u voor 15 december 2016 een nieuw polisblad dat het oude vervangt. Hierop staat naast de basisverzekering de aanvullende verzekering Wereldfit vermeld.

VNV logo

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Za 09.00 - 13.00 uur

Meer informatie
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding