U kunt bij ons terecht

Wij zijn er om u bij te staan

Bij ONVZ Zorgverzekeraar bent u meer dan een nummer. Wij ondersteunen u graag persoonlijk. Soms inhoudelijk, een andere keer met een extra steuntje in de rug. Betrokken en met hart voor de zaak.

Persoonlijke aandacht

Zo kunt u altijd terecht bij onze ZorgConsulent. De ONVZ ZorgConsulent helpt u persoonlijk verder met informatie over gezondheid, preventie, ziekte en zorg. Daarnaast kunt u bij de consulent terecht voor het regelen van verschillende zorgtaken en (wachtlijst)bemiddeling.

Bij ONVZ kunt u ook een persoonlijke ZorgConsulent krijgen: één adviseur voor al uw vragen. Zo hoeft u uw verhaal niet steeds opnieuw te doen. En dat is wel zo prettig. De persoonlijke ZorgConsulent is er speciaal voor uw vragen over borstkanker, dyslexie, prostaatkanker en voor algemene vragen over uw gezondheid.

ONVZ Zorgplan: zorg vóór, tijdens en na een ziekenhuisopname

Wilt u graag meer? Dat kan. Met de unieke service van de ONVZ Zorg Assistent uit het ONVZ Zorgplan, een aanvullende zorgverzekering. De ONVZ Zorg Assistent begeleidt u vóór, tijdens en na de ziekenhuisopname en regelt allerlei zaken. Zelfs het vooraf controleren van uw kamer of een nader overleg met uw specialist (op uw verzoek) behoren tot de mogelijkheden.

KPMG logo

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Za 09.00 - 13.00 uur

Meer informatie
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding