Inloggen Werkgeversportaal

Wereldfit: zonder zorgen op reis

ONVZ introduceert een nieuwe verzekering: Wereldfit. De beste aanvullende verzekering voor zorg in het buitenland, voor zowel privé- als zakenreizen, voor u en uw medewerkers.

Waarom Wereldfit?

Nederlanders reizen steeds meer. De basisverzekering vergoedt zorgkosten in het buitenland tot het bedrag dat die behandeling in Nederland kost. In bijvoorbeeld de Verenigde Staten en Zwitserland kan een behandeling tot vijf keer duurder zijn dan in Nederland. Het verschil moet men zelf bijbetalen.

Veel mensen kiezen daarom voor een reisverzekering. Maar wie ook een aanvullende zorgverzekering heeft, is dubbel verzekerd. Dat vinden we bij ONVZ niet handig. Daarom hebben we de buitenlanddekking uit de aanvullende zorgverzekeringen gehaald. Vanaf 2017 is de dekking voor zorg in het buitenland uitgebreid en gebundeld in Wereldfit.

De voordelen van Wereldfit

We durven in alle bescheidenheid te stellen dat Wereldfit de beste verzekering is voor zorg in het buitenland. We zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rij:

  • Wereldfit is een aanvulling op de basisverzekering waarmee álle spoedeisende medische kosten worden vergoed.
  • Uw medewerkers zijn verzekerd in het buitenland voor een reisduur van maximaal zes maanden aaneengesloten.
  • Onder andere wintersport, duiken en zakelijk reizen zijn standaard meeverzekerd.
  • Uw medewerker heeft één aanspreekpunt: ONVZ Zorgassistance.
  • Vergoeding voor de vlucht terug naar huis of het extra verblijf voor uw medewerker en reisgenoten wanneer men plotseling (ernstig) ziek wordt of bij een (ernstig) ongeval.
  • Vergoeding voor het eerder terugkeren van een reis vanwege een (ernstig) ongeval of (ernstige) ziekte van een reisgenoot of een familielid.
  • Kinderen tot achttien jaar zijn gratis meeverzekerd.
  • Optimale vrijheid om dokter en ziekenhuis te kiezen. Zoals u dat van ONVZ gewend bent.

Tot slot: Wereldfit vergoedt niet alleen de kosten voor spoedeisende zorg, maar ook de kosten voor geplande zorg in België en Duitsland. Handig als uw medewerker in Nederland te lang moet wachten. Uw medewerker dient hiervoor wel altijd contact op te nemen met onze ZorgConsulenten, zij helpen hen graag.

Is er iets dat Wereldfit niet biedt?
Ja. Wereldfit is geen verzekering voor camera, bagage of annulering van een vakantie. Het is een verzekering voor als uw medewerker spoedeisende zorg nodig heeft, waar ook ter wereld.

Wat betekent dit voor uw medewerkers?

Voor uw medewerkers met een aanvullende verzekering hebben wij de Wereldfit alvast aangezet. Zo kunnen zij zonder zorgen op reis. Willen zij niet aanvullend verzekerd zijn voor zorg in het buitenland? Dan kan Wereldfit eenvoudig uit gezet worden in MijnONVZ of door contact op te nemen met ons Service Center via 030 639 62 22. Uw medewerkers ontvangen hierover van ons bericht in de vierde week van november.

Uw medewerkers met alleen een basisverzekering krijgen ook bericht van ons. Ook zij kunnen er uiteraard voor kiezen om Wereldfit per 1 januari af te sluiten. Dit kan eenvoudig via MijnONVZ of door contact op te nemen met ons Service Center via 030 639 62 22.

Meer weten over Wereldfit?

Kijk voor meer informatie en de polisvoorwaarden op onvz.nl/wereldfit. Voor vragen kunt u contact opnemen met uw relatiemanager. U kunt ons ook bereiken via de chat in Werkgevers Portaal of vo@onvz.nl

Artikelen ONVZ Nieuws November 2016

Heeft u vragen?

Tel 030 639 65 66

Ma-vrij8.30 - 17.30 uur

vo@onvz.nl

Offerte aanvragen

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding