Inloggen Werkgeversportaal

NRGY Pro app

Wilt u uw werknemers op een leuke, innovatieve manier inzicht geven in hun energieniveau? Én zelf een indicatie krijgen van de energiescore van uw bedrijf? Dat kan met de nieuwe NRGY Pro app voor bedrijven.  

Gemakkelijk aan de slag

Fitte werknemers hebben meer energie en presteren beter. Maar hoe ga je na hoe fit uw werknemers zijn? Met de NRGY Pro app gaan uw werknemers gemakkelijk zelf aan de slag. En kunnen ze bijvoorbeeld ook strijden met elkaar om de beste resultaten. Gewoon via hun eigen smartphone en op basis van de nieuwste technieken.

Wat levert de NRGY Pro app u op?

Op basis van uitgebreide metingen van uw deelnemende individuele werknemers ontvangt u een totaalrapport. Dat rapport laat zien hoe het is gesteld met het fysieke, emotionele en mentale energieniveau van alle deelnemers samen.

Begeleiding op maat    

Wilt u gericht aan de slag met de resultaten van de energiescores? Dan helpen we u en uw werknemers graag, bijvoorbeeld via individuele coaching en training.

Meer informatie over de app vindt u op NRGYapp.nl. Of mail ons op nrgy@onvz.nl.

Goed om te weten: de NRGY Pro app is kosteloos beschikbaar voor bedrijven die een collectieve zorgverzekering hebben via ONVZ.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 65 66

Ma-vrij8.30 - 17.30 uur

vo@onvz.nl

Offerte aanvragen

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding