Inloggen Werkgeversportaal

Hoe fit is uw bedrijf?

Fitte mensen genieten meer, presteren beter, gaan beter om met stress en verzuimen minder. Investeren in gezonde werknemers loont. Maar hoe doe je dat zo optimaal mogelijk? ONVZ denkt als kennispartner graag met u mee.   

ONVZ LijfStijl test: snelle online apk

Wilt u weten hoe het in uw bedrijf is gesteld met de fysieke en mentale fitheid van alle werknemers samen? En hoe u als werkgever kunt bijdragen aan een betere gezondheid van uw werknemers? Ontvang een snelle online apk-check van de gezondheid van uw bedrijf. Doe nu kosteloos de ONVZ LijfStijl test.

Oriëntatiescan: gezondheidsmanagement op maat

De Oriëntatiescan gaat nog een stap verder. De Health Balanced Scorecard maakt inzichtelijk wat gerichte acties rondom gezondheid en inzetbaarheid van uw werknemers u zouden moeten opleveren. Aan de hand van de uitslagen van de scan gaan we graag met u in gesprek. Onze Corporate Healthmanagers en opgeleide integrale gezondheidsmanagers zijn hiervoor uw professionele gesprekspartner.

Corporate Healthmanager: uw kennispartner

Als specialist arbeid en gezondheid ondersteunen onze Corporate Healthmanagers u graag bij uw gezondheidsmanagement. Een aantal speciaal door ons ontwikkelde tools helpen om uw bedrijfsgezondheid in kaart te brengen. En op basis daarvan stappen te zetten op weg naar duurzame inzetbaarheid van uw werknemers. Die stappen zijn voor elke organisatie anders. Daarom bieden we u een oplossing op maat.

Samenwerken met professionele partijen loont

ONVZ werkt samen met een professioneel netwerk van partners. Partners die net zoals wij ervan zijn overtuigd dat werknemers die fysiek en mentaal fit zijn, productiever zijn. En bijvoorbeeld ook als ze ouder zijn langer kunnen doorwerken. Onze partners ondersteunen u gericht en effectief met workshops, trainingen, coaching of een gerichte interventie. Ze brengen dit dagelijks in de praktijk in allerlei soorten bedrijven.

Nieuwsgierig geworden?

Bijvoorbeeld naar wat de ONVZ LijfStijl test of de Oriëntatiescan uw bedrijf oplevert? Neem dan contact met ons op via 030 639 65 66. We praten graag met u door.  

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding