Inloggen Werkgeversportaal

Hoe fit zijn uw werknemers?

Fittere en gezondere werknemers? ONVZ ontwikkelde een aantal tools, speciaal voor uw werknemers die u als werkgever gemakkelijk kunt aanbieden. We hebben ze op een rij gezet.

Preventieprogramma’s: 100% vergoed

ONVZ heeft een aantal preventieprogramma’s in de basisverzekering op het gebied van Beweging, Voeding, Verslaving, Ontspanning & Werk. Uniek is dat alle preventieprogramma’s buiten het eigen risico vallen en altijd 100% door ons worden vergoed. Dat scheelt u en uw werknemers al snel enkele honderden euro’s per jaar per werknemer.

Preventieve workshops

In de aanvullende verzekeringen hebben we preventiecursussen en gezondheidsonderzoek en -check-ups opgenomen. De vergoeding daarvan is afhankelijk van de gekozen aanvullende verzekering. Bekijk hier het complete cursusaanbod (pdf).

Health Check helpt u en uw werknemers

Gratis een jaarlijkse gezondheidscheck aanbieden aan uw werknemers, uitgevoerd door een fysiotherapeut? Dat kan als u bij ons een collectief contract heeft. De check bestaat onder andere uit een leefstijlvragenlijst en conditietest. Uw werknemers kunnen ook kiezen voor een sport- en bewegingsadvies. Gemakkelijk en direct te regelen via onze ZorgConsulent.  

Energieker met de NRGY app

Energieke werknemers voelen zich fitter en leveren betere prestaties. Met de NRGY app kunnen uw werknemers zelf hun energieniveau in de gaten houden. En krijgen ze tips om aan de slag te gaan om hun energieniveau te verhogen. Meer informatie vindt u op NRGYapp.nl.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder

Bel 030 639 65 66. Elke werkdag bereikbaar van 8.30 - 17.30 uur. Mailen kan ook, naar vo@onvz.nl.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding