Inloggen Werkgeversportaal

Bijzonder ONVZ

Van ONVZ mag u veel verwachten. Uiteraard bieden we uw werknemers uitstekende zorg. Maar we helpen u ook om zorgkosten te besparen en uw bedrijf gezond te houden.

De ruimste keuzevrijheid

U wilt toch ook bepalen wie u aanneemt, waar u in investeert of welke prioriteiten u stelt voor het komend jaar? Dus als u een dokter nodig heeft, wilt u ook zelf bepalen wie u kiest. Geef uw werknemers de vrijheid om hun eigen zorgkeuzes te maken. Alleen bij ONVZ hebben uw werknemers de ruimste keuzevrijheid om de zorgverlener te kiezen die het best bij ze past. 

Restitutieverzekeraar met ruimste vergoedingen

ONVZ Zorgverzekeraar biedt de ruimste vergoedingen. Een aantal restitutieverzekeraars vergoedt tot een bedrag dat zij contractueel met een zorgverlener hebben afgesproken. Het kan zijn dat uw werknemers daardoor alsnog moeten bijbetalen. Dit risico lopen zij niet bij ONVZ.

Unieke ZorgGarantie

De ZorgGarantie van ONVZ is uniek in Nederland. Deze garantie houdt in dat uw werknemers binnen vijf werkdagen een diagnose krijgen en binnen tien werkdagen een behandeling voor de meeste aandoeningen. Omdat we een zuivere restitutieverzekeraar zijn kunnen zij terecht bij alle ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra. En desnoods ondergaan ze een behandeling in het buitenland als ze daardoor weer sneller aan het werk zijn. 

Mantelzorgcoach ontzorgt u

ONVZ helpt uw werknemers gezond te zijn én te blijven. Krijgen uw werknemers bijvoorbeeld te maken met de zorg voor een chronisch ziek persoon? Of zijn ze misschien al mantelzorger? Dan is het goed te weten dat ONVZ gecertificeerde Mantelzorgcoaches in dienst heeft die uw mensen deskundig ondersteunen bij al hun vragen over mantelzorg.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 65 66

Ma-vrij8.30 - 17.30 uur

vo@onvz.nl

Offerte aanvragen

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding