Inloggen Werkgeversportaal

Uw expats, onze zorg

Heeft u als werkgever expats in dienst? En wilt u zeker weten dat zij én hun gezin in één keer goed zijn verzekerd? ONVZ zorgt daarvoor.

Passend verzekerd

Als werkgever heeft u misschien expats in dienst: werknemers die (tijdelijk) vanuit het buitenland in Nederland komen werken. Of andersom: werknemers die (tijdelijk) in het buitenland gaan werken. Die wilt u natuurlijk een goede, passende zorgverzekering bieden. Zonder veel gedoe.

Altijd maatwerk

De wetten en regels rondom zorg verschillen per land. Bovendien is elke situatie van een expat weer anders. Het optimaal verzekeren van expats (internationals of impats) en hun gezin vraagt dan ook om maatwerk. Op basis van uw zorgvraag en de wensen van de individuele werknemer regelt ONVZ een passende oplossing. Goed en snel.

Samen met onze ervaren internationale zorgpartner

ONVZ Zorgverzekeraar heeft grondige kennis over het Nederlandse zorgstelsel. Als het gaat om zorg in het buitenland werken we daarnaast vaak samen met Cigna Global Health Benefits. Cigna is wereldwijd een van de grootste zorgverzekeraars en heeft veel kennis van lokale zorgmarkten.

Samen staan we klaar om uw werknemers en u te verzekeren van goede zorg. In Nederland én in het buitenland.   

 

Heeft u vragen?

Tel 030 639 65 66

Ma-vrij8.30 - 17.30 uur

vo@onvz.nl

Offerte aanvragen

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding