Uitval voorkomen en beperken

U wilt een succesvol, financieel gezond bedrijf, ook op de langere termijn. Uw kosten wilt u zo laag mogelijk houden en een zo hoog mogelijk rendement halen. En natuurlijk wilt u tevreden, vitale medewerkers. ONVZ kan u hierbij helpen. Wij ondersteunen u op het gebied van preventie en verzuim, van zorg tot inkomen. Want uw personeel is een kostbaar bezit.

Uitval voorkomen en beperken

Bent u voorbereid op plotselinge uitval van uw personeel? De continuïteit van uw bedrijf kan hierdoor in gevaar komen. Maar dat hoeft niet! Met de totaalaanpak van ONVZ bent u voorbereid op dit soort situaties. Bijvoorbeeld met BeterWerkenCoach of de module Zorgmanagement, gerichte begeleiding van zieke medewerkers en snelle interventies bij verzuim ten gevolge van fysieke of psychische klachten. Uitgevoerd door verschillende serviceproviders zoals Lifeguard, Ascender, In Health, Capability, 365 of Maetis. Maar zo hebben wij een scala aan serviceproviders voor u geselecteerd, ieder een specialist op zijn werkterrein.

Preventie: een gezond bedrijf

Een gezonde leef- en werkstijl van uw medewerkers is belangrijk. Want gezonde werknemers betekenen een gezond bedrijf. Wij bieden daarom preventieve ondersteuning dat ziekteverzuim helpt voorkomen. ONVZ Preventie bestaat uit:

  • het Gezondkompas: jaarlijkse check van de fysieke, mentale en emotionele vitaliteit van uw bedrijf.
  • de bedrijfsmedische check-up: periodieke check van de lichamelijke gezondheid van uw werknemers.
  • leef- en werkstijlevenementen: workshops gericht op verbetering van de vitaliteit van uw werknemers.
  • de griepprik: jaarlijkse preventieve vaccinatie voor alle werknemers.
  • en daarnaast maatwerk oplossingen, gericht op uw specifieke situatie binnen uw bedrijf.

Ziekteverzuim: snel weer aan de slag

Worden uw medewerkers toch ziek? Dan bent u het beste af met goede zorg die op verzuim gericht is. Snel en van goede kwaliteit, zodat een medewerker weer snel aan de slag kan. Wij zorgen voor bijvoorbeeld fysiotherapie of psychologische hulp, maar ook voor gespecialiseerde zorg op de werkplek. Zo kunnen wij op de werkplek middels E-health consulten fysiotherapeutische behandelingen laten geven terwijl uw werknemer achter zijn pc of laptop zit. En heeft u gekozen voor onze BeterWerkenCoach met onze zorggarantie, dan start de diagnose of behandeling van uw werknemer binnen 5 dagen.

Vitale medewerkers

Vitaal zijn en blijven, op het werk, maar ook gewoon thuis. Daarbij helpt ONVZ u en uw medewerkers graag. Want wij weten als geen ander: een goede gezondheid is een kostbaar bezit! ONVZ denkt graag met u mee hoe u uw medewerkers zo vitaal mogelijk kunt laten zijn. Met tips om bijvoorbeeld stress op het werk of RSI te voorkomen en door u te helpen met een vitaliteitsbeleid voor uw bedrijf.

Verkoopondersteuning

Tel 030 639 65 66

Ma-vrij08.30 - 17.30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Direct naar

Collectieve zorgverzekering MKB collectief

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

X Sluit deze melding