Sporten waarbij u veel calorieën verbruikt

Spinning (820 kcal)

Staand of zittend fietst u naar een topconditie, de muziek ondersteunt hierbij het tempo. Tijdens de training stelt u zelf de weerstand in. Zo traint u op uw eigen niveau. Een uurtje spinnen kan, afhankelijk van uw gewicht, een verbranding van maar liefst 820 calorieën opleveren.

Kickboksen (656 kcal)

Een prima sport om eventuele frustraties of stress van u af te slaan en tegelijkertijd calorieën te verbranden. Met kickboksen bouwt u een flinke conditie op. Al snel zult u merken dat u gespierder en leniger wordt. Door te sparren verbeteren ook uw reflexen, hierdoor blijft u alert. Weegt u rond de 70 kilo? Dan verbrandt u 656 calorieën per uur met een portje sparren.

Power Yoga (456 kcal)

Een krachtige en dynamische vorm van yoga. Deze sport staat in het teken van bewegingen, waarbij het hele lichaam betrokken is. Na een aantal weken voelt u zich fitter, energieker en kalmer. Naast het fysieke aspect wordt ook uw mentale veerkracht versterkt. Een volwassen persoon van 65 kilo verbrandt bij het uitoefenen van Power Yoga ongeveer 456 calorieën per uur.

Bodypump (265 kcal)

Met bodypump traint u op muziek met een stang met gewichten uw spiergroepen. Het calorieverbruik ligt bij bodypump redelijk laag. Maar door spiermassa te ontwikkelen, verhoogt u de stofwisseling die zorgt voor een snellere verbranding. Vrouwen verbranden gemiddeld 265 calorieën met een uur bodypumpen, mannen 315.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding