Welke typen VECOZO-certificaten zijn er?

Een persoolijk certificaat
Een persoonlijk certificaat mag alleen door de gebruiker zelf worden gebruikt. Hiermee logt de gebruiker in op de VECOZO-website (met behulp van een zelf gekozen wachtwoord).

Een systeem certificaat
Een systeem certificaat is niet-persoonsgebonden. Dit certificaat wordt gekoppeld aan een elektronisch programma om van daaruit automatisch een COV uit te kunnen voeren via een COVXML-bestand (ook wel ‘onder-water-controle’ genoemd). Het voordeel is dat er geen wachtwoord nodig is en dat alle gebruikers die toegang hebben tot het programma tegelijkertijd een COV kunnen uitvoeren.

Er zijn ook programma's waarmee direct gedeclareerd kan worden.

Of uw programma hiervoor geschikt is kunt u bij uw softwareleverancier van uw declaratieprogramma navragen.

Direct contact

Tel 030 639 62 60