Inloggen MijnONVZ

Privé Kamer

Kiest u voor de Privé Kamer, dan bieden wij u een eenpersoonskamer in een van de door ons geselecteerde ziekenhuizen. Neem bij een geplande opname contact op met de ZorgConsulent. Zij zal haar uiterste best doen om voor u een kamer te regelen. Zo kunt in alle rust herstellen van een behandeling of operatie.

Wanneer geldt de Privé Kamer?

De eenpersoonskamer geldt bij een behandeling of operatie door de volgende specialismen: chirurgie, gynaecologie, KNO, kaakchirurgie, orthopedie, oogheelkunde, urologie en plastische chirurgie.

Regelen van een Privé Kamer

Bij een geplande ziekenhuisopname heeft u recht op een privé kamer in een door ons gecontracteerd ziekenhuis bij u in de buurt. Ook bij een niet gecontracteerd ziekenhuis doet de ZorgConsulent haar uiterste best. Wordt u onverwacht opgenomen? Dan gaan wij uiteraard hard voor u aan de slag, maar kunnen de Privé Kamer dan niet garanderen.

Sommige ziekenhuizen kunnen helaas geen Privé Kamer garanderen, maar ook dan doen wij ons uiterste best. U kunt ook zelf een privékamer in een Nederlands ziekenhuis regelen.

In welke ziekenhuizen geldt de Privé Kamer?

Bekijk het overzicht van ziekenhuizen waarmee wij afspraken hebben gemaakt over een Privé Kamer.

Privé Kamer in het buitenland

Woont u in Nederland en heeft u een Privé Zorgpakket, dan heeft u ook in België, Frankrijk en Duitsland recht op een privékamer, mits deze beschikbaar is. U zult dit echter zelf moeten regelen.

Woont u in het buitenland en heeft u de ONVZ Basisfit Internationaal? Dan kunt u met een toeslag van 50% de Privé Kamer-verzekering afsluiten. Is er in het buitenlands ziekenhuis waar u verblijft geen privékamer beschikbaar, dan bieden wij hiervoor geen vergoeding.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding