Inloggen MijnONVZ

Basispakket

Als u een nieuwe zorgverzekering zoekt voor volgend jaar, is de eerste vraag die u zichzelf moet stellen of u de goedkoopste zorgverzekering zoekt. In dat geval is de basisverzekering 2013 van ONVZ een goede keuze voor u. Maar uw zorgverzekering kan natuurlijk uit meer bestaan dan alleen een basispakket. Welke variant u ook kiest, de beste zorgverzekering vindt u bij ONVZ. U kiest bij ons altijd voor uitstekende vergoedingen, de beste service én een scherpe premie!

Het basispakket van ONVZ en de rest

De basisverzekering 2012 van ONVZ was de fundering van ons ONVZ Vrije Keuze Zorgplan. Naast dit basispakket zorgverzekering kunt u eventueel nog een aanvullende zorgverzekering (vijf stuks), een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket kiezen. Aan u de keuze!  Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

Het basispakket is in principe bij elke zorgverzekeraar vergelijkbaar, zowel wat de inhoud betreft als de premie. Het voordeel van ONVZ is dat wij u optimale keuzevrijheid bieden. U bepaalt zelf uw arts, ziekenhuis, therapeut en welk merk medicijnen uw voorkeur heeft. Ook voor begeleiding en advies kunt u op ons rekenen. Voor vragen over uw basispakket of over een specifiek onderwerp als wachtlijstbemiddeling kunt u terecht bij de ZorgConsulent van ONVZ.

Vergoedingen en premie van ons basispakket

Wilt u precies weten waar u voor verzekerd bent met ons basispakket, bekijk dan het vergoedingsoverzicht. Daarin staan de exacte vergoedingen en premies per kalenderjaar per verzekerde. Ook de polisvoorwaarden van het basispakket kunt u online inzien. Kijk, vergelijk en kies voor ONVZ!

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding