Inloggen MijnONVZ

Kies zorgverzekering

Iedereen is in Nederland in principe verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Kies zorgverzekering afhankelijk van uw eigen behoefte. Ga vooral niet op zoek naar de beste zorgverzekering 2012, want er is geen universeel antwoord voor iedereen. Onze tip: vergelijk zorgverzekeringen op basis van uw specifieke zorgbehoefte. Dan pas kunt u zien welke variant het beste bij u past. Bij ONVZ kunt u altijd rekenen op een scherpe premie én uitgebreide vergoedingen. Ook als u voor onze basisverzekering kiest omdat u denkt: “Ik kies een zorgverzekering die goedkoop is.“ De basis verzekering vergoedt de meest noodzakelijke medische kosten.

Kies zorgverzekering die bij u past

De basisverzekering van ONVZ is altijd de goedkoopste optie. De basisverzekering is bij elke zorgverzekeraar gelijk, al krijgt u er bij ons natuurlijk de service en het gemak van ONVZ gratis bij. En ook voor uw aanvullende verzekeringen kunt u bij ONVZ terecht. Daarin heeft u alle keuzevrijheid, om een pakket samen te stellen dat het beste bij u past. Kies zorgverzekering die bij u past, en u kiest bij ONVZ altijd goed!

Kies zorgverzekering met aanvullingen

Is ons basispakket iets te basis voor u? Kies dan voor een aanvullende zorgverzekering uit ons ONVZ Vrije Keuze Zorgplan. Er valt meer dan genoeg te kiezen met een basisverzekering, vijf aanvullende zorgverzekeringen, een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket. Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt. Vergelijk zorgverzekering A op uw gemak met zorgverzekering B, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. ONVZ biedt u optimale keuzevrijheid bij het kiezen van een zorgverlener en merk medicijnen. Ook aan service heeft u geen gebrek bij ONVZ, want wij bieden u persoonlijke service van de ONVZ ZorgConsulent. U ziet het: de beste zorgverzekering voor uw situatie vindt u bij ONVZ. Bekijk ons overzicht met scherpe premies: premies zorgverzekering.

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding