Inloggen MijnONVZ

Korting zorgverzekering

Sommige mensen denken regelmatig na over hun zorgverzekering, terwijl anderen nog niet wisselen van verzekeraar als ze ergens ‘korting zorgverzekering’ zien staan. Korting heeft natuurlijk niets te maken met de beste zorgverzekering. Eigenlijk bestaat er ook geen beste zorgverzekering 2012 of beste zorgverzekering 2013, want iedereen heeft behoefte aan maatwerk. Vergelijk zorgverzekeringen dan ook niet op basis van korting. Zorgverzekering A kan misschien wel goedkoper zijn dan Zorgverzekering B, maar wie zegt dat hij past bij uw specifieke zorgbehoefte? ONVZ biedt u hoe dan ook een scherpe premie én uitgebreide vergoedingen. Ook als u onze basisverzekering afsluit. De basisverzekering vergoedt de meest noodzakelijke medische kosten.

Korting zorgverzekering? Kies voor kwaliteit!

Welke zorgverzekering van ONVZ u ook kiest, u mag altijd rekenen op de kwaliteit, de service en het gemak waar wij om bekend staan. En zeg nu zelf: daar heeft u toch veel meer aan dan aan korting? Zorgverzekering is niet iets om op te bezuinigen.

ONVZ Vrije Keuze Zorgplan

Voor sommige mensen is ons basispakket zorgverzekering niet voldoende. Dan biedt een aanvullende zorgverzekering uitkomst. Met ons ONVZ Vrije Keuze Zorgplan kunt u kiezen uit een basisverzekering, vijf aanvullende zorgverzekeringen, een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket. Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.
Vergelijk zorgverzekering van uw keuze met de anderen zonder te letten op korting. Zorgverzekering gaat bij ons om de zorg die u nodig heeft, niet om een paar euro bezuinigen. Bij ONVZ staat uw eigen keuze voorop. Daarom schrijven wij u niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. Of welk geneesmiddel u moet kopen. Daarin krijgt u optimale vrijheid.
En natuurlijk persoonlijke begeleiding van de ONVZ ZorgConsulent. Kies ook voor ONVZ! Bekijk ons overzicht met scherpe premies: premies zorgverzekering.

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding