Inloggen MijnONVZ

Vergelijk zorgverzekering

Uw zorgverzekering is erg belangrijk. Daarom wilt u het liefste de beste zorgverzekering die er bestaat. Maar is er eigenlijk wel een beste zorgverzekering 2012 of beste zorgverzekering 2013? Vergelijk zorgverzekering A met zorgverzekering B op basis van uw wensen en behoeften. Vergelijk zorgverzekeringen gewoon op hun inhoud en bepaal welke bij u past. Welke variant u ook kiest, ONVZ biedt u altijd een scherpe premie én uitgebreide vergoedingen. Ook als u onze basisverzekering afsluit. De basisverzekering vergoedt de meest noodzakelijke medische kosten.

Vergelijk zorgverzekering op kwaliteit

U kunt natuurlijk zeggen: ‘Ik vergelijk zorgverzekering uitsluitend op basis van de premie’. Maar kiest u voor ONVZ, dan kunt u naast een scherpe premie ook rekenen op de kwaliteit, de service, het gemak en de optimale keuzevrijheid waar wij om bekend staan. Dat is toch een prima argument om voor ons te kiezen?

Bekijk en vergelijk onze zorgverzekeringen

Kiest u voor een basispakket zorgverzekering of wilt u daarnaast nog een aanvullende zorgverzekering? Bekijk op uw gemak ons ONVZ Vrije Keuze Zorgplan en vergelijk zorgverzekering A met B, allemaal met de topkwaliteit van ONVZ. U kunt kiezen uit een basisverzekering, vijf aanvullende zorgverzekeringen, een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket. Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.
Bij ONVZ staat uw eigen keuze voorop. Daarom schrijven wij u niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. Of welk geneesmiddel u moet kopen. Daarin krijgt u optimale vrijheid. Bovendien krijgt u persoonlijke begeleiding van de ONVZ ZorgConsulent. Kies ook voor ONVZ! Bekijk ons overzicht met scherpe premies: premies zorgverzekering.

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding