Inloggen MijnONVZ

Vergelijk zorgverzekering 2013

Hoe goed denkt u na over uw zorgverzekering? Er zijn mensen die ijverig op zoek gaan naar de beste zorgverzekering 2012 of de beste zorgverzekering 2013. Zij realiseren zich niet dat het om maatwerk gaat en dat er geen variant is die voor iedereen de beste keus is. Vergelijk zorgverzekering 2013 van ONVZ dus vooral met andere op basis van de inhoud en hoe goed deze verzekering past bij uw zorgbehoefte. Daarvoor moet u dan wel eerst uw wensen en eisen in kaart brengen op het gebeid van zorg. Vergelijk zorgverzekeringen daarna door de vergoedingen naast elkaar te leggen. Daarmee zit u bij ONVZ altijd goed. Wij bieden u altijd een scherpe premie én uitstekende vergoedingen. Zelfs als u onze goedkope basisverzekering kiest. De basisverzekering vergoedt de meest noodzakelijke medische kosten.

Vergelijk zorgverzekering 2013: kwaliteit voorop

Vergelijk zorgverzekering 2013 niet alleen op basis van de premie. Waar het om gaat, is dat u naast een scherpe premie ook de garantie krijgt van kwaliteit, service,  gemak en optimale keuzevrijheid. Precies de zaken waar ONVZ om bekend staat. Heeft u nog meer redenen nodig om voor ons te kiezen?

Vergelijk onze aanvullende zorgverzekeringen 2013

Een basispakket zorgverzekering die in principe voor iedereen verplicht is, vergoedt de meest noodzakelijke medische kosten. Maar u kunt ook kiezen voor een aanvullende zorgverzekering als u graag wat meer vergoedingen en zekerheid wilt. Daarvoor hebben we ons ONVZ Vrije Keuze Zorgplan. Vergelijk zorgverzekering 2013 op basis van de diverse mogelijkheden en u ontdekt al snel welke aanvullende verzekering bij u past. U kunt kiezen uit een basisverzekering, vijf aanvullende zorgverzekeringen, een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket. Stuk voor stuk van topkwaliteit. Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt. Bij ONVZ staat uw eigen keuze voorop. Daarom schrijven wij u niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. Of welk geneesmiddel u moet kopen. Daarin krijgt u optimale vrijheid.

En als u daar behoefte aan hebt, krijgt u persoonlijke begeleiding van de ONVZ ZorgConsulent. Reden genoeg dus om voor ONVZ te kiezen! Bekijk ons overzicht met scherpe premies: premies zorgverzekering.

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding