Inloggen MijnONVZ

Vergelijk zorgverzekeringen

Of u nu wel of niet geïnteresseerd bent in uw zorgverzekering, het is in principe wettelijk verplicht om er een af te sluiten. Dan kunt u natuurlijk op internet kijken of u de beste zorgverzekering 2013 kunt vinden. Maar u kunt ook beginnen bij uw eigen zorgbehoefte. Vergelijk zorgverzekeringen op basis van de zorg en vergoedingen die u wenst. U weet dat u bij ONVZ altijd een scherpe premie én uitgebreide vergoedingen mag verwachten. Dat geldt voor elke zorgverzekering, dus ook als u onze goedkope basisverzekering kiest. De basisverzekering vergoedt immers de meest noodzakelijke medische kosten.

Vergelijk zorgverzekeringen die bij u passen

Een zorgverzekering hoort naadloos aan te sluiten op uw zorgbehoefte. Vergelijk zorgverzekeringen daarom niet alleen op basis van de premie. Kijk vooral naar kwaliteit, service en gemak. Daar staat ONVZ namelijk om bekend!

Vergelijk onze aanvullende zorgverzekeringen

Mocht u meer willen dan een basispakket zorgverzekering, dan kunt u bij ONVZ uiteraard kiezen voor een aanvullende zorgverzekering die bij u past. Bekijk de diverse varianten van ons ONVZ Vrije Keuze Zorgplan. Vergelijk zorgverzekeringen met elkaar en u ziet vanzelf welke aanvullende verzekering voor u het meest geschikt is. Er is meer dan genoeg keuze: een basisverzekering, vijf aanvullende zorgverzekeringen, een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket. Al deze verzekeringen staan garant voor topkwaliteit zorg. Precies zoals u het graag ziet. Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt. Daar bovenop komen nog de extra voordelen van ONVZ. Zo kunt u altijd profiteren van optimale keuzevrijheid bij het kiezen van een zorgverlener en merk medicijnen. En van de persoonlijke begeleiding van de ONVZ ZorgConsulent. Kies ook voor  ONVZ! Bekijk ons overzicht met scherpe premies: premies zorgverzekering.

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding