Inloggen MijnONVZ

Vergelijk zorgverzekeringen 2013

Iedereen is in principe verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Voor uzelf en uw gezin wilt u natuurlijk de beste zorgverzekering 2013 die u kunt vinden. Maar bestaat die eigenlijk wel? Iedereen is anders en heeft een andere zorgbehoefte. Vergelijk zorgverzekeringen 2013 dus vooral door te kijken welke zaken voor u belangrijk zijn en welke niet. En eigenlijk zit u bij ONVZ altijd goed, want wij zorgen voor een scherpe premie én uitgebreide vergoedingen. Dat geldt voor elke zorgverzekering, dus als onze basisverzekering voor u voldoende zorg biedt, dan kiest u die gewoon! De basisverzekering vergoedt immers de meest noodzakelijke medische kosten.

Vergelijk zorgverzekeringen 2013 op meer dan premie

Heeft u uw zorgbehoefte in kaart gebracht? Vergelijk zorgverzekeringen 2013 dan op basis van uw wensen en eisen en niet alleen op basis van de premie. En in dat geval kiest u toch zeker voor de kwaliteit, de service, het gemak en de optimale keuzevrijheid van ONVZ?

Vergelijk onze aanvullende zorgverzekeringen 2013

Een basispakket vergoedt de meest noodzakelijke medische kosten, maar ONVZ heeft uiteraard een aanvullende zorgverzekering voor iedereen die dat wenst. Bekijk op uw gemak de diverse varianten van ons ONVZ Vrije Keuze Zorgplan. Vergelijk zorgverzekeringen met elkaar en de voor u meest geschikte aanvullende verzekering blijft vanzelf over. Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.
U kunt kiezen uit een basisverzekering, vijf aanvullende zorgverzekeringen, een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket. Stuk voor stuk met de garantie van uitgebreide vergoedingen, optimale keuzevrijheid bij het kiezen van een zorgverlener en merk medicijnen én persoonlijke begeleiding van de ONVZ ZorgConsulent. Wat wilt u nog meer? Kies ook voor  ONVZ! Bekijk ons overzicht met scherpe premies: premies zorgverzekering.

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding