Inloggen MijnONVZ

Vergelijken zorgverzekering

Een zorgverzekering, we hebben er in principe allemaal eentje nodig. Sommigen willen dan het liefst de beste zorgverzekering 2013, terwijl anderen niet de moeite doen om ze te vergelijken. Zorgverzekering is zorgverzekering, zo denken zij. Toch is het nuttig om eerst eens uw zorgbehoefte in kaart te brengen. Welke zaken zijn voor u belangrijk en welke niet? Kies voor ONVZ en u zit altijd goed, want wij zorgen voor een scherpe premie én uitgebreide vergoedingen. Ook als u onze goedkope basisverzekering kiest. De basisverzekering vergoedt de meest noodzakelijke medische kosten.

Vergelijken zorgverzekering: waar kiest u voor?

Het zou mooi zijn als u naar de website van een zorgverzekeraar zou kunnen gaan en op een knop ‘Vergelijken zorgverzekering’ zou kunnen klikken. Bij ONVZ kan dat! Kies uw zorgverzekering en de ONVZ zorgverzekering waarmee u de vergelijking wilt maken. Dan ziet u punten die per onderdeel en in totaal zijn toegekend door Zorgweb. Hoe meer punten, hoe beter de dekking. Klikt u op de verschillende onderdelen, dan kunt u de vergoedingen per zorgverzekering vergelijken.
Wilt u de ONVZ zorgverzekeringen onderling vergelijken, dan kan dat natuurlijk ook. Als u toch mag kiezen, dan kiest u toch zeker voor de kwaliteit, de service en het gemak van ONVZ?

Vergelijken aanvullende zorgverzekeringen

Het kan zijn dat een basispakket zorgverzekering voor u niet voldoende vergoedingen biedt. In dat geval kunt u bij ONVZ terecht voor een passende aanvullende zorgverzekering. Ons ONVZ Vrije Keuze Zorgplan biedt u meer dan genoeg mogelijkheden om te vergelijken. Zorgverzekering A kan immers net iets beter bij u passen dan Zorgverzekering B. Vergelijk zorgverzekeringen op uw gemak, want er is volop keuze bij ONVZ: een basisverzekering, vijf aanvullende zorgverzekeringen, een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket. Welke u ook kiest, u kunt altijd rekenen op uitgebreide vergoedingen. Bij ONVZ staat uw eigen keuze voorop. Daarom schrijven wij u niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. Of welk geneesmiddel u moet kopen. Daarin krijgt u optimale vrijheid. Als u advies nodig heeft over bijvoorbeeld het regelen van de second opinion of (wachtlijst)bemiddeling, dan staan we voor u klaar met persoonlijke ondersteuning. U krijgt zorgbegeleiding van onze ZorgConsulent.
Kies voor ONVZ! Bekijk ons overzicht met scherpe premies: premies zorgverzekering.

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding