Inloggen MijnONVZ

Vergelijken zorgverzekeringen

Weet u al welke zorgverzekering u dit jaar gaat kiezen, of wilt u eerst nog vergelijken? Zorgverzekeringen lijken soms best complex, terwijl dat best meevalt als u uitgaat van uw eigen zorgbehoefte. Vergelijken zorgverzekeringen kan u veel voordeel opleveren. Niet alleen in de premie, maar met name in de vergoedingen en de service. ONVZ staat bekend om zorgverzekeringen van topkwaliteit. Profiteer ook!

Vergelijken zorgverzekeringen van ONVZ

Er zijn meerdere manieren waarop u kunt vergelijken: zorgverzekeringen van ONVZ onderling of uw huidige verzekering naast een van onze zorgverzekeringen. Wij bieden u een ruime keuze, want het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan biedt een basisverzekering, vijf aanvullende zorgverzekeringen, een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket. U mag het zeggen: kiest u een minimale zorgverzekering of een meer uitgebreide zorgverzekering?

Dit zijn ze, onze zorgverzekeringen om te vergelijken

Zoals gezegd heeft u volop keuze bij ons. Vergelijk zorgverzekeringen van ONVZ en bepaal welke bij u past:

Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

Vergelijken zorgverzekeringen op punten

Online vergelijken? Zorgverzekeringen van ONVZ kunt u heel eenvoudig vergelijken met uw huidige variant. U ziet dan snel de punten die per onderdeel en in totaal zijn toegekend door Zorgweb. De vergoeding is beter als er meer punten staan. Vergelijken zorgverzekeringen op basis van vergoedingen per onderdeel kan ook. Als u voor ONVZ kiest, bent u hoe dan ook verzekerd van uitgebreide vergoedingen, optimale keuzevrijheid bij het kiezen van een zorgverlener en merk medicijnen én persoonlijke begeleiding van de ONVZ ZorgConsulent. Bekijk ons overzicht met scherpe premies: premies zorgverzekering. Kies ook voor  ONVZ!

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding