Inloggen MijnONVZ

Vergelijking zorgverzekering

Denkt u wel eens ‘Welke zorgverzekering past bij mij?’ Een zorgverzekering is in principe verplicht, maar welke zorgverzekering voor u geschikt is, kunt u alleen zelf bepalen. De vergelijking zorgverzekering A met B is de enige manier. Onze tip: bepaal eerst uw eigen zorgbehoefte. Want u wilt niet alleen een scherpe premie, maar ook uitgebreide vergoedingen en service. Daar staat ONVZ bekend om: zorgverzekeringen van topkwaliteit. Dat wilt u toch ook?

Vergelijking: zorgverzekering basis of aanvullend?

Of de basisverzekering van ONVZ voor u het meest geschikt is of een van onze vijf aanvullende verzekeringen, ligt aan de uitkomst van de vergelijking. Uw zorgverzekering van ONVZ vindt u in het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan, inclusief een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket. U mag het zeggen: kiest u een minimale zorgverzekering of een meer uitgebreide zorgverzekering?

Maak de vergelijking voor uw ideale zorgverzekering

We zetten onze verzekeringen graag voor u op een rij. Vergelijk zorgverzekeringen van ONVZ en bepaal zelf welke geschikt is voor u:

Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

Punten-vergelijking zorgverzekering

Om u op weg te helpen hebben we een online vergelijking. Zorgverzekering A en B staan daarbij overzichtelijk naast elkaar, voorzien van de punten die per onderdeel en in totaal zijn toegekend door Zorgweb. Hoe meer punten er vermeld staan, hoe beter de dekking. Onze vergelijking zorgverzekering heeft al veel mensen geholpen. Ook goed om te weten: iedere klant van ONVZ is sowieso verzekerd van uitgebreide vergoedingen en optimale keuzevrijheid. Bij ONVZ staat uw eigen keuze voorop. Daarom schrijven wij u niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. Of welk geneesmiddel u moet kopen. Daarin krijgt u optimale vrijheid. Als u advies nodig heeft over bijvoorbeeld het regelen van de second opinion of (wachtlijst)bemiddeling, dan staan we voor u klaar met persoonlijke ondersteuning. U krijgt zorgbegeleiding van onze ZorgConsulent.
 Bekijk ons overzicht met scherpe premies: premies zorgverzekering. Kies ook voor  ONVZ!

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding