Inloggen MijnONVZ

Vergelijking zorgverzekeringen

Het is de vraag die veel mensen bezig houdt: ‘Welke zorgverzekering past bij mij?’ Iedere  Nederlander is in principe verplicht om een zorgverzekering af te sluiten, maar welke zorgverzekering voor u de beste is, ligt aan uw zorgbehoefte. Als u dat helder heeft, begint de vergelijking. Zorgverzekeringen kunt u vergelijken op meer dan alleen premie, want u wilt natuurlijk ook uitgebreide vergoedingen en service. In dat geval zit u goed bij ONVZ: wij staan bekend om onze zorgverzekeringen van topkwaliteit!

Vergelijking: zorgverzekeringen voor iedereen

Wilt u uw huidige zorgpolis vergelijken met de basisverzekering van ONVZ of een van onze vijf aanvullende verzekeringen? Dan kunt u online starten met de vergelijking zorgverzekeringen. Het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan biedt u ook nog een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket. Zo kunt u precies de variant kiezen die bij u past! Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

Vergelijking: zorgverzekeringen op een rij

Bekijk de diverse mogelijkheden, vergelijk zorgverzekeringen van ONVZ en bepaal zelf welke ideaal is voor u:

Vergelijking zorgverzekeringen op punten en onderdelen

Onze online vergelijking zorgverzekeringen is heel handig als u nog een keuze moet maken. Bij elke verzekering ziet u de punten die per onderdeel en in totaal zijn toegekend door Zorgweb. Hoe meer punten er vermeld staan, hoe beter de dekking. Welke zorgverzekering van ONVZ u ook kiest, u profiteert altijd van uitgebreide vergoedingen en optimale keuzevrijheid. Bij ONVZ staat uw eigen keuze voorop. Daarom schrijven wij u niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. Of welk geneesmiddel u moet kopen. Daarin krijgt u optimale vrijheid.
Als u advies nodig heeft over bijvoorbeeld het regelen van de second opinion of (wachtlijst)bemiddeling, dan staan we voor u klaar met persoonlijke ondersteuning. U krijgt zorgbegeleiding van onze ZorgConsulent.
Bekijk ons overzicht met scherpe premies: premies zorgverzekering. Kies ook voor ONVZ!

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding