Inloggen MijnONVZ

Vergelijking zorgverzekeringen 2012

U heeft zich vast wel eens de vraag gesteld: ‘Welke zorgverzekering past bij mij?’ Veel mensen denken liever niet na over hun zorgverzekering. Aangezien het in principe verplicht is om er een af te sluiten, is het goed om te weten welke zorgverzekering het beste bij u past. Die keuze begint met het bepalen van uw zorgbehoefte. Daarna komt pas de vergelijking zorgverzekeringen 2012. Gaat het u alleen om premie of wilt u ook de beste vergoedingen en service? ONVZ biedt u het beste van al deze elementen: wij staan o.a. bekend om onze zorgverzekeringen van topkwaliteit!

Doe de vergelijking: zorgverzekeringen 2012 van ONVZ

Van elke zorgverzekeraar kunt u de zorgverzekering 2012 vergelijken met de basisverzekering van ONVZ of met een van onze vijf aanvullende verzekeringen. Onze vergelijking zorgverzekeringen 2012 gaat uit van de verzekeringen in het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan, waar ook nog een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket deel van uitmaken. U ziet het: keuze genoeg!

Vergelijking zorgverzekeringen 2012, welke is geschikt voor u?

U kunt eenvoudig uw huidige zorgpolis vergelijken met een van de zorgverzekeringen van ONVZ:

Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

Vergelijking zorgverzekeringen 2012 van Zorgweb

Zorgweb heeft punten toegekend aan de onderdelen van alle beschikbare verzekeringen. U vindt de scores in onze online vergelijking zorgverzekeringen 2012. Hoe meer punten er vermeld staan, hoe beter de dekking. Kies op uw gemak de zorgverzekering van ONVZ die bij u past. Welke het ook wordt, u profiteert altijd van uitgebreide vergoedingen en optimale keuzevrijheid. Bij ONVZ staat uw eigen keuze voorop. Daarom schrijven wij u niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. Of welk geneesmiddel u moet kopen. Daarin krijgt u optimale vrijheid.
Als u advies nodig heeft over bijvoorbeeld het regelen van de second opinion of (wachtlijst)bemiddeling, dan staan we voor u klaar met persoonlijke ondersteuning. U krijgt zorgbegeleiding van onze ZorgConsulent. Bekijk online ons overzicht met scherpe premies: premies zorgverzekering. Kies ook voor  ONVZ!

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding