Inloggen MijnONVZ

Welke zorgverzekering past bij mij?

Als u zich ooit heeft afgevraagd ‘Welke zorgverzekering past bij mij?’, dan bent u vast al begonnen met het in kaart brengen van uw zorgbehoefte. Pas daarna weet u welke zorgverzekering het beste bij u past. Zodra u weet welke vergoedingen voor u passend zijn, kunt u daar een geschikte zorgverzekering bij kiezen. Natuurlijk kijkt u rond of u een scherpe premie kunt vinden voor uw verzekering, maar de vergoedingen en service kunnen minstens zo belangrijk zijn. De ene zorgverzekering vergelijken met de andere helpt u op weg. Bij ONVZ staan we bekend om onze zorgverzekeringen van topkwaliteit. Een zorgverzekering kiezen wordt al een stuk eenvoudiger als u kunt rekenen op de voordelen van ONVZ!

Kies welke zorgverzekering bij u past

Als u uw zorgverzekering 2012 vergelijken gaat met onze basisverzekering of met een van onze vijf aanvullende verzekeringen, krijgt u snel antwoord op de vraag ‘Welke zorgverzekering past bij mij?’. Om u te helpen met die keuze hebben we het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan ontwikkeld, waar ook een aparte tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket in zitten. Aan u de keuze!

Passende zorgverzekering voor u

U kunt heel eenvoudig uw huidige zorgpolis vergelijken met een van ONVZ. Bekijk ze hier:

Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

Welke zorgverzekering past bij mij volgens Zorgweb?

Zorgweb is een onafhankelijke site die de onderdelen van alle beschikbare verzekeringen punten heeft gegeven. U vindt de scores in onze online vergelijking zorgverzekeringen 2012. Het antwoord op de vraag ‘Welke zorgverzekering past bij mij?’ rolt er vanzelf uit. Welke variant u ook kiest, u kunt bij ONVZ altijd rekenen op uitgebreide vergoedingen. Bij ONVZ staat uw eigen keuze voorop. Daarom schrijven wij u niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. Of welk geneesmiddel u moet kopen. Daarin krijgt u optimale vrijheid. Als u advies nodig heeft over bijvoorbeeld het regelen van de second opinion of (wachtlijst)bemiddeling, dan staan we voor u klaar met persoonlijke ondersteuning. U krijgt zorgbegeleiding van onze ZorgConsulent. Dat we een scherpe premie bieden, kunt u zien in ons overzicht: premies zorgverzekering. Kies ook voor ONVZ!

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding