Inloggen MijnONVZ

Zorgpolis vergelijken

Als u wilt weten welke zorgverzekering het beste bij u past, begint u met de vraag wat uw zorgbehoefte is. Daarna kunt u uw huidige zorgpolis vergelijken met andere zorgverzekeraars. Er komt vanzelf een geschikte zorgverzekering voorbij. Zeker als u voor ONVZ kiest. Wij bieden u namelijk een scherpe premie, uitgebreide vergoedingen en de beste service. Een topkwaliteit zorgverzekering vergelijken van ONVZ levert al snel een duidelijk beeld op. En ineens is een zorgverzekering kiezen niet zo moeilijk meer. U kiest gewoon voor de voordelen van ONVZ!

Uw zorgpolis vergelijken met ons uitgebreide aanbod

Wilt u uw zorgverzekering 2012 vergelijken met onze basisverzekering of met een van onze vijf aanvullende verzekeringen? ONVZ biedt het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan, waar ook een aparte tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket in zitten. Kom gerust uw zorgpolis vergelijken met die van ons en maak uw keuze!

Altijd een passende zorgpolis

Wilt u antwoord op de vraag ‘Welke zorgverzekering past bij mij? ‘ Bekijk dan op uw gemak de verzekeringen van ONVZ:

Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

Zorgweb helpt u uw zorgpolis vergelijken

De onafhankelijke website Zorgweb geeft punten aan de onderdelen van alle beschikbare verzekeringen. De resultaten staan in onze online vergelijking zorgverzekeringen 2012. Uw zorgpolis vergelijken was nog nooit zo eenvoudig! Welke zorgverzekering van ONVZ u ook kiest, u kiest hoe dan ook voor uitgebreide vergoedingen. Bij ONVZ staat uw eigen keuze voorop. Daarom schrijven wij u niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. Of welk geneesmiddel u moet kopen. Daarin krijgt u optimale vrijheid. Als u advies nodig heeft over bijvoorbeeld het regelen van de second opinion of (wachtlijst)bemiddeling, dan staan we voor u klaar met persoonlijke ondersteuning. U krijgt zorgbegeleiding van onze ZorgConsulent. Onze scherpe premies vindt u in ons overzicht: premies zorgverzekering. Kies ook voor ONVZ!

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding