Inloggen MijnONVZ

Zorgverzekering kiezen

U heeft ongetwijfeld al een voorkeur voor een bepaald soort zorgverzekering. U zoekt nog bevestiging welke zorgverzekering de meest geschikte is voor u. Een zorgverzekering kiezen is immers erg belangrijk. Daarom is het goed om te weten dat u bij ONVZ een scherpe premie, uitgebreide vergoedingen en de beste service krijgt. U kunt dus uw huidige zorgverzekering vergelijken met die van ONVZ. Overtuig uzelf en profiteer ook van de voordelen die wij bieden!

Uw nieuwe zorgverzekering kiezen

Veel mensen zullen dit jaar weer onze voordelige basisverzekering als zorgverzekering kiezen. Daarnaast bevat ons ONVZ Vrije Keuze Zorgplan ook nog vijf aanvullende verzekeringen, een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket. Uw zorgpolis vergelijken met onze verzekeringen kan dus altijd: er valt genoeg te kiezen.

Zorgverzekering kiezen: welke kiest u?

Als u zich afvraagt ‘Welke zorgverzekering past bij mij?‘, dan helpen wij u graag op weg met een overzicht van de verzekeringen van ONVZ. Handig als u uw huidige zorgverzekering 2012 vergelijken wilt:

Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

Zorgverzekering kiezen op basis van Zorgweb-onderzoek

Zorgweb is een onafhankelijke zorgverzekering vergelijker. Deze website heeft alle beschikbare zorgverzekeringen en de losse onderdelen daarvan beoordeeld. De scores vindt u in onze online vergelijking zorgverzekeringen 2012. Mocht u voor een ONVZ zorgverzekering kiezen dan bent u verzekerd van uitgebreide vergoedingen en optimale keuzevrijheid. Bij ONVZ staat uw eigen keuze voorop. Daarom schrijven wij u niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. Of welk geneesmiddel u moet kopen. Daarin krijgt u optimale vrijheid. Als u advies nodig heeft over bijvoorbeeld het regelen van de second opinion of (wachtlijst)bemiddeling, dan staan we voor u klaar met persoonlijke ondersteuning. U krijgt zorgbegeleiding van onze ZorgConsulent. Zie onze scherpe premies in dit handige overzicht: premies zorgverzekering. Kies ook voor ONVZ!

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding