Inloggen MijnONVZ

Zorgverzekering vergelijk

Als u het tijd vindt om te wisselen van zorgverzekering, vergelijk dan uw huidige verzekering met één van ONVZ. Veel mensen denken: ‘Als ik online mijn zorgverzekering vergelijk met de andere aanbieders, dan weet ik snel welke zorgverzekering voor mij de meest geschikte is’. Zo zult u er al snel achter komen dat u bij ONVZ een scherpe premie, uitgebreide vergoedingen en de beste service krijgt. Uw huidige zorgverzekering vergelijken met die van ONVZ kan u dus alleen maar voordelen opleveren!

Zorgverzekering: vergelijk de varianten van ONVZ

Onze voordelige basisverzekering blijft elk jaar populair. Maar in ons ONVZ Vrije Keuze Zorgplan hebben we voor bijna iedereen een geschikte zorgverzekering. Bekijk onze basisverzekering en de vijf aanvullende verzekeringen, een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket. En vergeet ook niet dat u uw huidige zorgpolis vergelijken kunt met onze verzekeringen.

Zorgverzekering vergelijk: alles op een rij

De vraag ‘Welke zorgverzekering past bij mij?‘ wordt beantwoord door dit overzicht van de verzekeringen van ONVZ, waarmee u uw huidige zorgverzekering 2012 vergelijken kunt:

Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

Zorgverzekering vergelijk volgens Zorgweb

De website Zorgweb is een onafhankelijke zorgverzekering vergelijker. Alle beschikbare zorgverzekeringen en de losse onderdelen daarvan hebben van Zorgweb punten gekregen die hun kwaliteit uitdrukken. Daaruit blijkt dat een ONVZ zorgverzekering kiezen u heel wat oplevert: uitgebreide vergoedingen, optimale keuzevrijheid bij het kiezen van een zorgverlener en merk medicijnen én persoonlijke begeleiding van de ONVZ ZorgConsulent. Bekijk ook vooral onze scherpe premies in dit handige overzicht: premies zorgverzekering. Vergelijk het zelf en kies ook voor ONVZ!

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding