Inloggen MijnONVZ

Zorgverzekering vergelijken

Een zorgverzekering kiezen kan nog best een opgave zijn. Uw huidige zorgverzekering vergelijken met die van een andere aanbieder kan zo complex lijken, dat u het misschien maar liever laat zoals het is. En dat terwijl goed vergelijken u veel voordeel kan opleveren, zowel in de vergoedingen als in de premie van uw zorgverzekering. Uw huidige zorgverzekering vergelijken met die van ONVZ kan u dus alleen maar profijt opleveren!

Vergelijken: de zorgverzekeringen van ONVZ

Wilt u uw huidige zorgverzekering vergelijken met een zorgverzekering van ONVZ? Dan is het goed om te weten dat u bij ONVZ een ruime keuze heeft. Het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan biedt een basisverzekering, vijf aanvullende zorgverzekeringen, een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket. Kiest u voor de basisverzekering die de meest noodzakelijke medische kosten vergoedt? Of wordt het een zorgverzekering met meer uitgebreide vergoedingen?

Uw huidige zorgverzekering zelf met onze zorgverzekering vergelijken

Heeft u een goede zorgverzekering en wilt u die zorgverzekering vergelijken met een de zorgverzekeringen van ONVZ? Hier leest u meer over de ONVZ zorgverzekeringen, zodat u uw huidige zorgverzekering 2012 vergelijken kunt:

Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

Zorgverzekering vergelijken op punten: hoe meer punten, hoe beter de dekking

U kunt ook online uw zorgverzekering vergelijken met die van ONVZ. Kies uw zorgverzekering en de ONVZ zorgverzekering waarmee u de vergelijking wilt maken. Dan ziet u punten die per onderdeel en in totaal zijn toegekend door zorgverzekering vergelijker Zorgweb. Hoe meer punten, hoe beter de vergoeding. Klikt u op de verschillende onderdelen, dan kunt u de vergoedingen per zorgverzekering vergelijken. Wilt u de ONVZ zorgverzekeringen onderling vergelijken, dan kan dat natuurlijk ook. Zorgverzekeringen vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk!

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding