Inloggen MijnONVZ

Zorgverzekering vergelijken 2012

We moeten er allemaal aan geloven: een zorgverzekering kiezen. U kunt verzekeringen van andere aanbieders met uw huidige zorgverzekering vergelijken. 2012 heeft zijn keuzemoment gehad, maar het kan best zijn dat vergelijken u veel voordeel kan opleveren voor het komende jaar. Niet alleen qua vergoedingen, maar ook in de premie voor uw zorgverzekering. Zeker als u uw huidige zorgverzekering vergelijken wilt met die van ONVZ kunt u profiteren van voordelen, zoals uitgebreide vergoedingen en volop service!

ONVZ zorgverzekering vergelijken: 2012 en verder

Het is heel verstandig; uw zorgverzekering vergelijken. 2012 was een jaar waarin ONVZ wederom een ruime keuze bood met het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan. U kunt nog steeds kiezen uit een basisverzekering en eventueel een aanvullende zorgverzekering, waarbij u de keuze heeft uit een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket. Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

Zorgverzekering vergelijken 2012: het aanbod van ONVZ

Lees hier meer informatie over de ONVZ zorgverzekeringen, zodat u uw huidige zorgverzekering 2012 vergelijken kunt:

Zorgverzekering vergelijken 2012 door Zorgweb

Uiteraard kunt u tegenwoordig ook online uw zorgverzekering vergelijken. 2012 was een goed jaar voor ONVZ in het onderzoek van zorgverzekering vergelijker Zorgweb. Vergelijk uw huidige verzekering met die van ons op basis van de toegekende punten. Hoe meer punten, hoe beter de dekking. Klik op de verschillende onderdelen en u kunt de vergoedingen per zorgverzekering vergelijken. 2012 was misschien nog geen ONVZ jaar voor u, maar na het zorgverzekeringen vergelijken wordt u vast wel klant bij ons!

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding