Inloggen MijnONVZ

Zorgverzekering vergelijker

Een zorgverzekering vergelijker is een ideaal middel als u een zorgverzekering kiezen wilt. Vergelijken kan u veel voordeel kan opleveren, zowel in de premie als de vergoedingen van uw zorgverzekering. U kunt op onze site uw huidige zorgverzekering vergelijken met die van ONVZ, zodat u direct ziet van welke voordelen u profiteren kunt, zoals o.a. uitgebreide vergoedingen en volop service!

De zorgverzekering vergelijker van ONVZ

We hebben bij ONVZ onze eigen zorgverzekering vergelijker. U kunt daarmee eenvoudig een vergelijking maken tussen uw huidige zorgverzekering en onze basisverzekering met eventueel een aanvullende zorgverzekering, waarbij u uit vijf stuks kunt kiezen, een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket. De feiten spreken voor zich, dus wij durven de vergelijking wel aan.

Het aanbod van ONVZ volgens de zorgverzekering vergelijker

Als u uw huidige zorgverzekering 2012 vergelijken wilt, dan kunt u hem vergelijken met het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan:

Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

Zorgweb, de onafhankelijke zorgverzekering vergelijker

ONVZ gooit hoge ogen in het onderzoek van zorgverzekering vergelijker Zorgweb. Bekijk de toegekende punten (hoe meer punten, hoe beter de vergoeding) door deze onafhankelijke vergelijker en maak uw keuze. Door op de verschillende onderdelen te klikken, zet u de vergoedingen per zorgverzekering op een rij. Handig online zorgverzekeringen vergelijken dus, want elk onderdeel is apart te vergelijken!

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding