Inloggen MijnONVZ

Zorgverzekering vergelijking

Een zorgverzekering vergelijking maken is de perfecte manier om een keuze te maken als u een zorgverzekering kiezen wilt. Uw zorgverzekering kan misschien best goedkoper of kwalitatief hoogwaardiger. Op onze website kunt u online uw huidige zorgverzekering vergelijken  met die van ONVZ. Daardoor weet u snel van welke voordelen u kunt profiteren als u voor ons kiest.

Zorgverzekering vergelijking: ONVZ durft het aan

Uw zorgverzekering vergelijking begint bij ons ONVZ Vrije Keuze Zorgplan. Vergelijk daar op uw gemak uw huidige zorgverzekering met ons basispakket en als u dat wilt met een aanvullende zorgverzekering (vijf stuks), een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket. Laat de cijfers voor zich spreken!

Neem al onze zorgverzekeringen mee in uw vergelijking

Het aanbod van ONVZ is zeer uitgebreid. U vindt dus altijd een zorgverzekering die bij u past:

Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

Zorgverzekering vergelijking van onafhankelijke site Zorgweb

Als u het onderzoek van zorgverzekering vergelijker Zorgweb als uitgangspunt neemt, kunt u direct zien op welke onderdelen ONVZ beter scoort dan andere verzekeraars. Hoe meer punten, hoe beter de vergoeding. Deze onafhankelijke vergelijkingssite maakt uw zorgverzekering vergelijking een stuk eenvoudiger. U kunt op de verschillende onderdelen klikken, om de vergoedingen per zorgverzekering te bekijken. U ziet het: zorgverzekeringen vergelijken doet u tegenwoordig van achter uw computer. Zet de feiten op een rij en kies voor ONVZ!

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding