Inloggen MijnONVZ

Basispakket zorgverzekering

Wat uw wensen ook zijn, voor een zorgverzekering  bent u bij ONVZ aan het juiste adres. Elke verzekering die wij u bieden staat garant voor uitgebreide vergoedingen  tegen een scherpe premie. Wilt u alleen een basispakket? De zorgverzekering  die in dat geval bij u past is ons voordelige basispakket zorgverzekering volgens onder meer de Regeling Zorgverzekering. U kunt zelf kiezen welke aanvullende zorgverzekering u daarnaast nog wilt afnemen. Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt. Zo stelt u zelf uw eigen zorgverzekeringspakket samen als u besluit van zorgverzekering te wisselen.

Basispakket zorgverzekering  - bij iedere zorgverzekeraar vergelijkbaar

De inhoud van de basisverzekering is bij elke zorgverzekeraar ongeveer vergelijkbaar. Waarom zou u dan toch voor ONVZ kiezen voor uw basispakket zorgverzekering? Omdat wij u uitstekende service en optimale keuzevrijheid bieden. Bij ONVZ staat uw eigen keuze voorop. Daarom schrijven wij u niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. Of welk geneesmiddel u moet kopen. Daarin krijgt u optimale vrijheid. Ook met begeleiding en advies staan we voor u klaar. Voor vragen over uw basispakket zorgverzekering of over een specifiek onderwerp als wachtlijstbemiddeling kunt u terecht bij de ZorgConsulent van ONVZ.

Bekijk de vergoedingen van onze basispakket zorgverzekering

Er zijn heel veel zaken waarvoor u verzekerd bent als u voor ons basispakket kiest. Wilt u precies weten wat de vergoeding is, bekijk dan het vergoedingsoverzicht van de basisverzekering. Daarin ziet u wat de vergoedingen en premie zorgverzekering 2012 per kalenderjaar per verzekerde zijn van uw (internet) zorgverzekering. Ook de polisvoorwaarden van het basispakket zorgverzekering kunt u online inzien. Zo weet u waar u voor kiest.

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding