Inloggen MijnONVZ

Besluit zorgverzekering

Wanneer u besluit zorgverzekering  te kiezen of over te stappen naar een andere zorgverzekeraar, dan wilt u graag alle informatie duidelijk op een rij hebben. Daar helpen wij u graag bij. Hieronder vindt u een overzicht van onze zorgverzekeringen, zodat u ze op uw gemak kunt vergelijken. Uw besluit om van zorgverzekering te wisselen, kan u namelijk veel voordeel opleveren, zowel in de vergoedingen als in de premie van uw zorgverzekering.

U besluit: zorgverzekering basis of aanvullend?

Wat uw wensen ook zijn, bij ons heeft u een ruime keuze aan zorgverzekeringen. Het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan biedt de basisverzekering, vijf aanvullende zorgverzekeringen, tandartsverzekeringen en het Privé Zorgpakket. U kiest met de basisverzekering voor een verzekering die alleen de meest noodzakelijke medische kosten vergoedt. Daarnaast hebben we diverse aanvullende zorgverzekeringen waarmee u precies de verzekering kunt kiezen die bij u past. Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt. Uw besluit: zorgverzekering op maat!

De verschillende zorgverzekeringen van ONVZ

Naast de basispakket zorgverzekering van ONVZ, waarmee u de meest noodzakelijke kosten dekt volgens onder meer de Regeling Zorgverzekering, heeft u bij ons de keuze uit de volgende aanvullende zorgverzekeringen: 

Neem uw besluit op basis van vergoeding en premie

Wat u ook besluit: zorgverzekering van ONVZ betekent dat u altijd mag rekenen op uitgebreide vergoedingen. U heeft optimale keuzevrijheid. Daarnaast kunt u bij onze ZorgConsulent terecht voor persoonlijke zorgbegeleiding. Kortom, u kunt op basis van de vergoeding en de premie zorgverzekering 2012 uw ideale online zorgverzekering kiezen, ook al is dat niet de goedkoopste zorgverzekering. Met de kwaliteit en service zit het altijd goed. U kunt gemakkelijk via internet de zorgverzekering beheren.

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding