Inloggen MijnONVZ

Online zorgverzekering

Een zorgverzekering kiezen, is enorm belangrijk. U wilt immers dat u en uw gezinsleden goed verzekerd zijn voor het geval u of uw gezinsleden iets overkomt en zorg nodig is. Het grote voordeel van tegenwoordig is dat u alle informatie van verschillende verzekeraars gewoon thuis online kunt checken. Zorgverzekering A en zorgverzekering B zijn daardoor ineens een stuk eenvoudiger te vergelijken met elkaar . Wilt u weten hoe het met de zorgverzekeringen van ONVZ zit? Bekijk dan het onderstaande overzicht en vergelijk de vergoedingen en premies op uw gemak online. Een online zorgverzekering hoort immers helemaal op uw lijf geschreven te zijn. En dat kan met de uitgebreide keuzemogelijkheden van onze internet zorgverzekering!

Kies de online zorgverzekering van ONVZ die bij u past

Naast ons basispakket zorgverzekering (volgens onder meer de Regeling Zorgverzekering) kunt u ook eenvoudig online de aanvullende zorgverzekering kiezen die helemaal aansluit bij uw wensen en eisen. Als u besluit zorgverzekering te wisselen, kunt u kiezen uit de volgende aanvullende zorgverzekeringen:

Stuk voor stuk staan onze zorgverzekeringen voor optimale keuzevrijheid, kwaliteit en service. Kies ook de online zorgverzekering van ONVZ die bij u past! Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt. Bekijk online de vergoeding zorgverzekering en premie zorgverzekering 2012.

Online zorgverzekering wijzigen

Wilt u wijzigingen doorgeven die effect hebben op uw online zorgverzekering , zoals gezinsuitbreiding, verhuizing of partnerschap? Dat kan bij ons heel eenvoudig online. Uw zorgverzekering en alle bijbehorende persoonlijke gegevens kunt u bovendien beheren via MijnONVZ. Fijn om zelf de regie in handen te hebben en niet afhankelijk te zijn van openingstijden.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding