Inloggen MijnONVZ

Premie zorgverzekering 2012

Eerlijk is eerlijk, wanneer u besluit om een andere zorgverzekering te kiezen, dan kijkt u natuurlijk altijd naar de premie die u daarvoor betaalt. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we de premie zorgverzekering 2012 overzichtelijk op een rij gezet voor onze verschillende soorten zorgverzekeringen. Zo ziet u direct waar u aan toe bent en kunt u eenvoudig vergelijken. Zoals u ziet, zijn er naast onze basisverzekering (volgens de Regeling Zorgverzekering) diverse soorten aanvullende zorgverzekeringen om uit te kiezen. Afhankelijk van uw wensen en het budget dat u te besteden hebt, kunt u hiermee uw ideale keuze maken.

Premie zorgverzekering 2012 van ONVZ

U kunt bij ONVZ kiezen uit de volgende aanvullende zorgverzekeringen:

In ons handige overzicht kunt u de vergoedingen en premie van elke zorgverzekering in 2012 op uw gemak online vergelijken. Dankzij onze uitgebreide keuzemogelijkheden kiest u gemakkelijk via internet de zorgverzekering die bij u past. Welke variant van ONVZ u ook kiest, ze staan allemaal garant voor optimale keuzevrijheid, kwaliteit en service. En u kunt online de zorgverzekering wijzigen. Kies ook de zorgverzekering van ONVZ die bij u past!

Premie zorgverzekering 2012 met 2% korting

Als lid van de vereniging ONVZ ontvangt u van ons 2% korting op de premie. Deze 2% korting
hebben wij alvast voor u verwerkt in de premietabel. Wilt u meer premiekorting op uw zorgverzekering? Betaal uw jaarpremie in één keer en u krijgt nog eens 3% korting op de maandpremie in de tabel. Betaalt u liever elk half jaar? Dan krijgt u op de maandpremie 2% korting. En per kwartaal is dat 1% korting.

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding