Inloggen MijnONVZ

Regeling Zorgverzekering

Wilt u weten welke hulpmiddelen en hulpmiddelenzorg binnen het Basispakket van de Zorgverzekeringswet vallen? Dat is bij Ministerieel besluit vastgelegd in de Regeling Zorgverzekering. Met de basisverzekering van ONVZ weet u zeker dat u voorzien bent van alle zorg die wettelijk is vastgelegd in de Regeling Zorgverzekering. Wilt u meer mogelijkheden, dan kunt u zelf kiezen welke aanvullende zorgverzekering u daarnaast nog wilt afnemen. Op deze manier stelt u zelf uw persoonlijke zorg verzekering samen. Helemaal op maat, afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. U besluit, de zorgverzekering regelen wij.

Vergoedingen volgens de Regeling Zorgverzekering

Onze basisverzekering vergoedt de kosten van vele soorten van zorgverlening, precies zoals de Regeling Zorgverzekering voorschrijft. In het vergoedingsoverzicht ziet u wat de vergoedingen en premies per kalenderjaar per verzekerde zijn. Daarnaast kunt u online ook de polisvoorwaarden van ons basispakket inzien.

Waarom u voor ONVZ kiest

Dankzij de Regeling Zorgverzekering en de voorwaarden die hiermee worden gesteld, is in principe elke basisverzekering van elke verzekeraar inhoudelijk en qua premie gelijk. Toch zijn er duidelijke verschillen tussen diverse aanbieders en hun zorg verzekeringen. De reden dat velen voor ONVZ kiezen, is dat wij u optimale keuzevrijheid bieden. U wilt zelf immers de touwtjes in handen hebben als het om zorgverlening voor u en uw gezin gaat. Dat begrijpen wij volledig. Daarom schrijven wij u niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. Of welk geneesmiddel u moet kopen. Daarin krijgt u optimale vrijheid. Bovendien staan wij altijd voor u klaar met zorgbegeleiding en persoonlijk advies. Als u vragen heeft over uw pakket, de Regeling Zorgverzekering of over een specifiek onderwerp als wachtlijstbemiddeling kunt u terecht bij de ZorgConsulent van ONVZ.

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding