Inloggen MijnONVZ

Verplichte verzekeringen

Er is een aantal verplichte verzekeringen in Nederland. De zorgverzekering is er een van. Volgens de Zorgverzekeringswet moet u verzekerd zijn voor de betreffende kosten van eventuele zorg. Heeft u uw zorgverzekering 2013 al afgesloten? Bij ONVZ zit u altijd goed, of u nu voor de basisvariant gaat of een aanvullende zorgverzekering. Wij bieden u altijd passende vergoedingen tegen een scherpe premie. Stel zelf uw pakket met zorgverzekeringen 2012 samen! Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

ONVZ biedt u voordelen, ook bij verplichte verzekeringen

Omdat een zorgverzekering verplicht is, willen sommige mensen alleen voldoen aan de minimale eis (een basisverzekering) en sluiten zij geen aanvullende zorgverzekeringen af. Ook als u alleen de basisverzekering kiest, is ONVZ de juiste zorgverzekeraar voor u. Ondanks dat de verplichte verzekeringen op het gebied van vergoedingen bij elke aanbieder inhoudelijk in principe vergelijkbaar zijn, bieden wij u optimale keuzevrijheid. Bij ONVZ staat uw eigen keuze voorop. Daarom schrijven wij u niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. U kunt bovendien rekenen op persoonlijke begeleiding en advies. Voor vragen over uw verplichte verzekeringen of over een specifiek onderwerp als wachtlijstbemiddeling kunt u terecht bij de ZorgConsulent van ONVZ.

Vergoedingen verplichte verzekeringen

Naast het verplichte eigen risico voor de basisverzekering kunt u ook nog kiezen voor een vrijwillig eigen risico. In dat geval betaalt u minder premie. In ons handige vergoedingsoverzicht vindt u de vergoedingen per kalenderjaar per verzekerde. Ook de polisvoorwaarden van de basisverzekering kunt u online inzien. Zo weet u waar u voor kiest.

P.S. Verblijft u lange tijd in het buitenland? In dat geval hebben we ook een zorgverzekering buitenland voor u!

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding