Inloggen MijnONVZ

Zorg verzekering

Welke wensen en eisen u ook hebt, in welke levensfase u en uw gezinsleden zich ook bevinden, bij ONVZ bent u in goede handen. U stelt uw eigen zorg verzekering samen met het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan. U kiest naast het basispakket zorgverzekering (volgens onder meer de Regeling Zorgverzekering) uit vijf aanvullende zorgverzekeringen, tandartsverzekeringen en het Privé Zorgpakket. Zo kunt u een zorg verzekering kiezen die uitsluitend de meest noodzakelijke zorgkosten vergoedt tegen een scherpe premie, of een uitgebreidere zorg verzekering die meer ruimte biedt als u daar behoefte aan hebt. Wij zorgen dat u verzekerd bent één van de beste zorgpolissen.

Welke zorg verzekering past bij u?

Onze basisverzekering vergoedt de meest voorkomende medische kosten. Andere zorgkosten kunnen vergoed worden uit de aanvullende zorg verzekeringen. In ruil voor uitgebreidere vergoedingen betaalt u echter wel een hogere premie. De keuze is dus aan u. Wilt u meer dan alleen de basisverzekering? Maak dan uw keuze uit onze aanvullende zorg verzekeringen:

Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

Verschillende vergoedingen per zorg verzekering

Wilt u per zorg verzekering zien wat de verschillen zijn in de premie en vergoedingen? Bekijk dan het handige overzicht waarin ze allemaal naast elkaar staan. Alle genoemde vergoedingen zijn per verzekerde per kalenderjaar, tenzij anders vermeld. Klik op de soort vergoeding voor meer informatie. U kunt op de aanvullende zorg verzekering klikken voor meer uitleg en om bijvoorbeeld de polisvoorwaarden in te zien.

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding